PUBLICITAT

GERARD MOLINÉ Artista i Dissenyador

GERARD MOLINÉ «La independència m’interessa, la política no»

L'Artista i Dissenyador, Gerard Moliné.
L'Artista i Dissenyador, Gerard Moliné.
Gerard Moliné Navarro va néixer l’any 1977 a la Seu d’Urgell i és llicenciat en disseny industrial per l’Escola Superior de Disseny Elisava. 
Actualment desenvolupa la seva feina com a dissenyador a Estudimoliné. Va ser cofundador de l’estudi Azúamoliné juntament amb Martín Ruiz de Azúa i va exercir de professor a distància del GSD a la Universitat Politècnica de Catalunya. Com a dissenyador col·labora amb diverses empreses i institucions, i realitza un treball de disseny experimental que ha estat mostrat a diferents exposicions i publicacions. 
Entre altres premis va rebre la medalla ADI FAD 2002, Premi Expohogar Regal 2005, Top INDEX Nominat 2005, Expohogar Regal 2006 i DELTA PLATA 07. 
Les seves obres s’han exposat en ciutats com ara Tòquio, Londres, Brussel·les, Milà, La Haia, Lisboa o Copenhaguen, entre d’altres.
 
–Quina és la seva afició preferida?
–Buscar ceps.
 
–Què li agrada més d’Andorra?
–La muntanya, l’ hivern i algun lloc on pujar a sopar.
 
–I el què menys?
–Les aglomeracions, la publicitat i Naturlandia.
 
–Quin és el seu racó preferit del país?
–M’agrada fer la volta pel Coll de la Botella i creuar cap a Tor i el Pallars als estius però també cims: la Serrera, el Carroi, Comapedrosa, Font Blanca, la Coma del Forn. De totes formes on he passat més temps és a l’estació d’Arcalís.
 
–Acostuma a reciclar?
–A la feina si, però a casa no gaire.
 
–Està d’acord amb pagar l’IRPF?
–Si.
 
–Algun cop ha pensat en marxar a treballar a l’estranger?
–Actualment estem intentant obrir Estudimoline als EEUU.

–Comprar a Andorra és barat?
–No ho crec, però hi ha més coses i estan més ben col·locades als aparadors que on estic. 
 
–L’ interessa la política?
–M interessa la independència, la política no.
 
- Que canviaria de la política?
–Als polítics. Cada 4 anys ,uns de nous, i després a treballar d’una altra cosa. No m’agrada que la política es professionalitzi, hi ha molta gent que ho faria millor.
 
–Se sent inquiet sense el mòbil?
–Mmmm,... sempre tinc el mòbil i si el perdo o es trenca en busco un altre. Si estic a la muntanya i no el porto no em sento inquiet.
 
–Quin és el seu programa de TV favorit?
–Potser l’APM però en general no la miro gaire. De tant en tant faig una volta al 3/24 i després al canal Discovery Chanel.
 
–Té por de la mort?
– No, gens. Tinc més por dels vius.
 
–Creu que desprès hi ha alguna cosa?
–Crec que hi ha el mateix que abans de la vida, la pèrdua de consciència i el pas a altres formes de vida. Crec que la mort és un concepte mental dins dels processos naturals. No existeix, simplement és una idea de la nostra consciència.
 
–Practica algun esport?
–Si trobo temps si, segons l’època de l’any i el lloc. M’agrada molt probar nous esports però sóc poc constant: ski, BTT, sup o treking...
 
–Intenta estalviar?
-No, mai. Intento guanyar diners per poder fer nous projectes. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT