PUBLICITAT

MARC RODRIGUEZ Membre de Broken Strings

MARC RODRIGUEZ «Volem que la música deixi una impressió en la gent»

Broken Strings
Broken Strings
Broken Strings és un grup musical integrat per cinc joves del país (Oriol Tudó, Marc Rodriguez, Laia Rodriguez, Joan Tarifa i Adrià Tudó)que aquest any ha mostrat el seu talent durant la Festa Major d’Escaldes. / Per ESTEFANIA GRACIA
 
–Qui forma el grup Broken Strings?
–Nosaltres som un grup de cinc joves i per ara no toquem música pròpia. Fem versions i ens decantem molt pel rock.  
 
–Han pogut mostrar el seu talent durant la Festa Major d’Escaldes.
–Sí. Vam poder tocar el diumenge de Festa Major en una actuació que va durar una mica més d’una hora. Podem dir que hem sigut els teloners de l’Orquestra Metropol [riu].
 
–És la primera vegada que han actuat?
–No, ja hem tocat en altres ocasions. Per exemple, com encara som estudiants, alguna vegada ens han demanat fer una actuació per alguna festa de l’institut. També hem tocat a la Fada Ignorant i en alguns concerts de la nostra escola de música. 
 
–Com es va formar el grup?
–Primer teníem un grup que es deia Apolo 6. Però tres dels membres van haver de marxar l’any passat a estudiar a fora. I els que ens vam quedar al país vam seguir tocant amb dos integrants nous, i com ja no érem els mateixos vam decidir canviar el nom del grup per Broken Strings. Per tant, diríem que d’un grup n’ha nascut un altre. 
 
–Com a joves que han participat en la Festa Major d’Escaldes, creuen que aquesta és una festa juvenil?
–És una festa que com en ocasions ha coincidit amb la de Sant Julià ha perdut una mica de protagonisme. Però aquest any estan separades i l’han volgut fer més llarga per recuperar en part aquesta força. Han posat més activitats juvenils i aquest és un fet que ens agrada i que també ens motiva per voler donar més espectacle i tocar per a la gent de la nostra edat. 
 
–Quina és la meta de Broken Strings?
–El proper any tenim previst retrobar-nos amb els tres antics integrants d’Apolo 6 que van marxar a estudiar a fora. Podrem coincidir amb ells, ja que nosaltres marxarem a estudiar al mateix lloc. Un cop ens trobem allà decidirem quin pot ser el futur del grup: si farem concerts, si tocarem en els bars, les cançons pròpies que realitzarem, etc. 
 
–Un cop decideixin fer les cançons pròpies, quin estil seguiran?
–Continuarem amb el rock, però serà una mica diferent. Perquè quan ens ajuntem amb els altres membres volem buscar un estil que pugui compaginar piano, violí, les dos guitarres elèctriques i la bateria. Volem fer una música que soni diferent i que deixi alguna impressió en la gent. Haurem d’intentar trobar aquesta fórmula barrejant una mica el rock amb el toc peculiar que pot donar el violí i el piano. 
 
–Què els aporta la música?
–És una forma d’ajuntar-nos tots i créixer a través dels nostres instruments i la música que podem fer amb ells, però sobretot, es tracta de passar-ho bé. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT