PUBLICITAT

MOISÉS SAN NICOLÁS Futbolista

MOISÉS SAN NICOLÁS: «Som qui som i hem de tenir els peus a terra»

Moisés, en el partit de la Supercopa.
Moisés, en el partit de la Supercopa.
Compta amb només 23 anys però la seva trajectòria dins el futbol nacional és llarga, havent jugat a l’FC Andorra i en diversos clubs de la Lliga Nacional. Ara afronta una nova etapa al Vallbanc FC Santa Coloma, mentre que gaudeix de la titularitat en els últims partits de la selecció absoluta. / Per JOAN JOSEP BLASCO
 
–Aquest estiu ha fitxat pel club colomenc. I va estrenar-se de la millor manera, marcant i donant un títol al seu nou equip. No es pot demanar més per començar amb bon peu...
–No estic acostumat a fer gols i vaig tenir la sort de fer passar la pilota per tot l’escaire. Estàvem a la pròrroga i, realment, estava cansat. Estic molt content pel que va significar, perquè va permetre guanyar el partit i adjudicar-nos la Supercopa.
 
–Què l’ha portat a fitxar per l’FC Santa Coloma?
–Perquè és un club guanyador. Suma quatre lligues consecutives i podré jugar la Lliga de Campions si guanyem la cinquena, perquè és una competició en la qual encara no hi he participat. Ho he fer dues a l’Europa League. També tinc l’oportunitat de jugar al costat de grans jugadors com Lima o Ramos, dels que podré aprendre molt. A més, tinc de tècnic a Richard Imbernón, que ja em va entrenar de petit. Tot això segur que em permetrà millorar el nivell i tindré l’ocasió d’aprendre.
 
–És un club guanyador. I no amaguen que volen ajudicar-se tots els títols...
–S’ha fet equip per això i l’entrenador ja ens va dir que aquesta temporada volia tots els títols. Som l’equip a batre, ho sabem, i tothom farà el màxim per guanyar-nos.
 
–Amb l’absoluta fa anys que hi és present i s’ha guanyat un lloc a l’onze titular...
–Porto quatre anys a la selecció i sempre he anant tenint minuts. Als últims partits he estat titular i estic molt satisfet perquè, a més a més, estem aconseguint bons resultats i queden dos partits per poder puntuar i aconseguir un rècord històric, que seria un somni assolir-lo.
 
–Hi ha aquesta ambició...
–Som qui som i hem de tenir els peus a terra. Guanyar a Hongria va ser increïble i esperem en els pròxims partits tornar a sumar punts. Contra Portugal serà molt difícil i amb Letònia és on més hi confiem, tot i ser conscients que serà difícil. Ens costa més jugar fora de casa.
 
–En aquesta fase sumen quatre punts. Consideren que aquesta fita té el reconeixement adequat?
–Vèncer a Hongria ha fet que n’hi hagi més, però no es valora el que fem tant com hauria de ser, perquè per a una selecció com la nostra és molt difícil puntuar. No som professionals, com sí que ho són els nostres rivals. Anem a entrenar cada dia després d’acabar la jornada laboral. Quan ens enfrontem a equips que tenen menys renom hi ha gent que considera que els hem de guanyar, però realment no saben qui juga en aquests conjunts i que tenen jugadors en lligues molt superiors a les nostres, amb una qualitat i ritme superior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT