PUBLICITAT

EDUARD COLOBRANS President de la Ciberpenya Blaugrana

EDUARD COLOBRANS: «Els ‘merengues’ també són benvinguts»

Eduard Colobrans es fa un 'selfie' amb la samarreta del Barça.
Eduard Colobrans es fa un 'selfie' amb la samarreta del Barça.
Eduard Colobrans és el president de la Ciberpenya Blaugrana des del seu naixement. A punt de celebrar el 20è aniversari, és un exemple en engegar projectes innovadors.
 
–És cert que la Ciberpenya Blaugrana va ser la primera oficial internauta?
–I tant, va néixer el 9 de febrer del 1998 i va ser reconeguda oficialment pel Barça a l’octubre del mateix any. Més tard, un soci nostre va preferir copiar portar la idea a les Canàries, enlloc de col·laborar amb nosaltres.
 
–Quin és el paper de la Ciberpenya?
–Et podria fer escriure varies pàgines; són gairebé 20 anys d’història, projectes, amics, il·lusions… Vam néixer com una penya del Barça a internet, sense quota de soci, amb una web i un xat on ens trobàvem després dels partits per comentar-los. Avui tenim local social a la primera planta del Restaurant Casa Teresa, amb pantalla gegant i projector HD on ens trobem per veure els partits i gaudir de la nova cuina. A més, organitzem la Blaugrana International Cup de futbol sala (www.bicfutsal.com) als Seradells, únic torneig a Andorra de les seves característiques, de base i internacional. 
 
–De nou reelegit president. Ho esperava?
–Va ser a l’octubre, i sí, perquè per més que ho intento fa anys, no hi ha manera que ningú es vulgui posar al capdavant. 
 
–Número de Socis?
–Hem passat dels 100 i estem estudiant de rebaixar la quota i seguir creixent.
 
–Si em tira el blanc, també sóc benvingut?
–Els blancs són molt de tirar-se... És broma! Tothom és benvingut sempre que vulgui gaudir del futbol amb respecte.
 
–S’ha donat algun cas?
–Sí, sobretot en algun Clàssic. A més, la meva dona és merengue…
 
–Què té a veure el Barça i l’anglès?
–Aquest any hem obert l’Escola de Futbol (www.escolafcb.com) per infants de 4 a 13 anys. És un projecte formatiu innovador amb Inlingua, que vincularà l’aprenentatge del futbol amb el de l’anglès. Inclou instruccions i conceptes de forma sistemàtica en els entrenaments, progressivament segons la categoria... Amb una hora diària de classe en tots els campus i una setmana d’intercanvi a Oxford per la categoria infantil.
Els benjamins i alevins els portarem un cap de setmana a Barcelona per competir en el torneig de futbol 7 de penyes del Barça.
 
–Quants alumnes té l’escola?
Les inscripcions encara estan obertes, hi ha força gent que ha demanat informació i esperem que es concretin en més inscripcions ben aviat. Aquest més de setembre els entrenaments són de portes obertes per tothom.
 
–El projecte fins el 2021?
–Veig que has fet els deures i has mirat la nova web. Tenim marcats una sèrie d’objectius en quatre àrees diferents: economia, socis, BIC Futsal i l’Escola de futbol, que volem desenvolupar en aquest mandat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT