PUBLICITAT

Hèctor Grau Responsable de marca i cap de producte de l’App d’Andorra Telecom.

Hèctor Grau: «El mòbil acabarà sent el centre de tot»

Héctor Grau, Responsable de marca i cap de producte de l’App d’Andorra Telecom.
Héctor Grau, Responsable de marca i cap de producte de l’App d’Andorra Telecom.
Hèctor Grau ha estat l’encarregat de renovar l’aplicació d’Andorra Telecom, que va néixer per la Fira d’Andorra la Vella de l’octubre passat. En aquest temps, ha tingut 10.000 descàrregues. Ara s’ha renovat amb la finalitat de millorar l’experiència del client. / PER NÚRIA SEGURA
 
–Quines són les millores que s’han fet?
–Habilitar la consulta del consum per targetes de prepagament, que fins ara no era compatible. Ara es podia veure en un forfet normal i ara es podrà veure també amb la targeta de prepagament. També es pot recarregar aquest tipus de targetes. 
 
–Com es recarregaven fins ara les targetes de prepagament?
–A través de targetes, en els bancs o la web i hem afegit l’aplicació. És més senzill i agradable pels usuaris d’aquestes targetes.
 
–Amb això es facilita la vida de l’usuari.
–Sí, això és el que volem. Des d’un inici vam tenir molt clar que més que plantejar-nos una fita d’assolir tantes descàrregues, el que volíem era fer una aplicació que fos útil pels usuaris i les descàrregues ja vindrien després. 
 
–També s’ha millorat l’ús del mòbil i la seva relació amb la televisió. 
–Sí, fins ara teníem a l’App la possibilitat de canviar el canal des de l’apartat de la televisió. Això es feia mirant tots els canals possibles. Ara es pot controlar el volum del descodificador i fer un zapping ràpid per pujar i baixar els canals. 
 
–El mòbil fa de comandament?
–Sí, amb l’aplicació que teníem ja ho feia, però ho hem millorat.
 
–Llavors, els mòbils substituiran els aparells que tenim a casa? 
–La tendència sembla aquesta. Al final fa pinta que el mòbil acabarà sent el centre de tot, si és que no ho és ja. Al final com que tot està connectat a Internet i el mòbil podrà substituir moltes coses que tenim a casa. Ara ja pot fer de comandament, però també encara es pot anar un pas més endavant i a poc a poc anirem cap a això, a utilitzar el mòbil com un aparell més.
 
–Amb el mòbil ho podrem fer tot, doncs.
–No sé el futur, però ara ja portem el mòbil tot el dia a sobre i amb la majoria de coses que tenen relació amb Internet, ja ho fem a través del mòbil. El fet d’arribar a casa i obrir l’ordinador és cada cop més estrany, ja que els mòbils cada cop són més potents. 
 
–Desapareixeran els ordinadors?
–És probable que els ordinadors acabin sortint d’escena i amb el mòbil arribarem a la feina i el connectarem a una pantalla més gran i, aquí, tens l’ordinador. 
 
–Es plantegen més millores de l’App?
–Sí, més endavant ens plantegem més millores. El que busquem des d’Andorra Telecom és millorar la comoditat dels nostres clients. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT