PUBLICITAT

QUINO COLOM Jugador de l’Unics Kazan

QUINO COLOM: «No han faltat les bromes amb Guille si ens toca cobrir-nos»

Quino Colom (dreta) i el seu germà i base del MoraBanc Guille, ahir.
Quino Colom (dreta) i el seu germà i base del MoraBanc Guille, ahir.
PER IVÁN MOURE

Quino Colom (Andorra la Vella, 1988), el fill pròdig del bàsquet del Principat torna a casa per ser protagonista del debut del MoraBanc a l’EuroCup després de 18 anys d’absència en competició europea (Copa Kora, 1995-1996).
 
–MoraBanc-Unics Kazan… Un caprici del destí que enfronta el seu club de formació contra el que hi juga actualment... Es fregava els ulls, quan va veure el sorteig?
–És molta casualitat, mai m’ho hauria imaginat. Per a mi i tota la meva família és molt emocionant jugar al Poliesportiu, a casa meva. 
 
–Serà un partit que de nou enfrontarà als germans Colom. Especial?
–Molt. Ja vam coincidir quan el MoraBanc va pujar a l’ACB i vaig venir amb el Bilbao, però era un amistós. seria molt maco que els dos coincidíssim a la pista. El nostre pare te el cor dividit, però està molt orgullós de nosaltres.
 
–Ha dormit a casa a la seva arribada?
–Això no ho puc fer. S’ha de ser professional i estar concentrat amb l’equip, però sí que he trobat una estona per anar a casa a veure la família i estar amb ells una estona.
 
–Si es dona el cas, els germans Colom, tots dos bases, es podrien cobrir. Ja heu fet broma?
–I tant! Alguna ha caigut. Que si no ficaries ni una, que si no et deixaria respirar... A la pista serem rivals però no amaguem que ens agradaria viure aquesta experiència. Sobretot el meu pare, que té una felicitat màxima de veure on hem arribat. 
 
–Com veus el MoraBanc?
–No ha començat gaire bé, però crec que gran equip. No hem d’oblidar que la Lliga Endesa demana màxima exigència. El MoraBanc té molta gent nova i això pot passar factura però també és cert que ha perdut els tres partits per detalls. No podem sortir relaxats perquè segur que tenen ganes de redreçar la situació.
 
–Vostè que és jugador. Pesa veure que no arriben els triomfs?
–Mai se sap, al final. Sortiran a totes segur i si no li surten les coses poden aparèixer els nervis. Serà bon examen per a nosaltres.
 
–Com li va a l’Unics Kazan?
–Portem un partit de lliga i hem guanyar un rival directe com és el Zenit, un rival directe, i vam guanyar de 34 punts. Això et deixa bones sensacions perquè tenim un equip més equilibrat, amb talent, i l’objectiu és classificar-nos per a l’Eurolliga, que passa per guanyar l’EuroCup o arribar a la final de la Superlliga russa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT