PUBLICITAT

Nacho Martín Jugador del Baxi Manresa

«La gent s’indentificarà molt amb Peñarroya»

Per Joan Josep Blasco

Nacho Martín.
Nacho Martín.

Jugador de qualitat sempre optismista i dels que fan vestidor. Els problemes físics estan oblidats i la seva aposta pel Manresa a la LEB Or es va mostrar del tot encertada.
 
–L’absència del club a la Lliga Endesa només ha estat d’un any. Han assolit el gran objectiu de la temporada...
–L’aficionat del Manresa demandava tornar a l’ACB. Estem molt contents d’haver aconseguit i és veritat que amb molt esforç i patiment. Quan vam guanyar al Palència 3-0 tot pintava molt bé, però després a Melilla se’ns va complicar la cosa en el tercer i quart partit. El cinquè, per sort va ser una festa i tothom el va gaudir molt. El treball que s’ha fet tota la temporada és boníssim i molt complert.

–Deixa enrere els problemes físics que va patir des de la seva etapa a Andorra. A nivell personal segur que està doblement satisfet... 
–El que buscava després de la lesió era estar en un lloc que em sentís jugador, ser part important d’un equip i tornar a tenir aquelles sensacions que havia perdut després de les dues operacions de turmell. La primera va anar molt malament i la segona va ser bona. Amb tot vaig estar un any sense jugar. Volia ser important en la meva tornada i crec que vaig escollir molt bé. Confiava que el Manresa tornaria a l’ACB i vaig encertar. Per tot plegat estic molt content de com ha anat tot.

–Joan Peñarroya dirigirà l’equip la pròxima temporada. Ja han tingut alguna conversa?
–Hi he parlat ja dues vegades, però ho hem fet de tot menys de bàsquet. No hem comentat res de cara a la pròxima temporada. La meva relació amb ell és molt bona, crec que és una gran persona però no hem parlat de futur. Primer haurà de parlar amb Roman Montáñez i després es posaran en contacte amb mi. 

–Voldria continuar?
–Sí. He estat molt a gust a Manresa i hi ha gent a la que considero amics, com el mateix Román Montáñez, que és qui em va portar al club. Si a més l’entrenador és Peñarroya, és clar que m’agradaria quedar-me.

–Que pot aportar Peñarroya?
–Moltes coses. Sobretot agafar un equip entre cometes petit com era l’Andorra i fer-lo créixer com ho ha fet. És una persona que s’identifica molt amb el club, perquè hi ha jugat i se’l considera una estrella. És molt estimat. La gent s’identificarà molt amb Peñarroya i el projecte ha de ser que el club deixi de patir o d’estar sempre a baix i començar a mirar a dalt. L’home perfecte per aconseguir-ho és ell.

–És el tècnic ideal?
–Tristament a l’ACB et regeixes per diners. Amb molts pots conformar un gran projecte, amb pocs no pots ser tant ambiciós. S’ha d’esperar una mica al nou patrocinador, a veure si s’uneix algun més i llavors es podrà veure a qui podràs fitxar i si pots mirar a dalt o haurà de lluitar per no baixar.

–Com veu el nou projecte del MoraBanc encapçalat per Ibon Navarro?
–Falta veure amb quins jugadors podrà comptar, però com a entrenador és molt bo. Espero que li vagi bé.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT