PUBLICITAT

Colton Iverson Jugador de l'Iberostar Tenerife

«Haurem de fer una bona defensa contra el MoraBanc»

Per Miquel López-Egea

Colton Iverson, aquesta temporada.
Colton Iverson, aquesta temporada.

El partit d’avui és el retorn al Poliesportiu d’Andorra del pivot Colton Iverson, que va fitxar pel MoraBanc en la segona volta de la temporada passada i que ara milita a les files de l’Iberostar Tenerife.

–Com veu el MoraBanc d’aquesta temporada?
–Té bona pinta. He vist que fins ara han tingut un calendari molt complicat i que han sabut portar-lo bé. Han creat un bon equip i Ibon Navarro ha fet una bona feina ajuntant les peces. Sabem que contra ells haurem de jugar una bona defensa perquè estan fent molts punts per partit, a més, tenen molta química i un joc molt consistent.

–Li hauria agradat formar part d’aquest nou equip?
–L’any passat va ser una gran experiència però seguir a Andorra no va poder ser, estic content d’estar a Tenerife,encara que la meva estada al Principat va ser espectacular.

Colton Iverson: «Txus Vidorreta va ser un dels motius pels quals vaig fitxar pel club, m’encanta el sistema que tenim»

–Perquè va signar pel Tenerife?
–Perquè han unit a un equip molt bo de fa uns anys i han fet alguns fitxatges importants. Ho pot fer molt bé aquesta temporada i és molt lluitador. El partit contra Andorra és essencial per a nosaltres. 
Suposo que passar de viure d’Andorra a Tenerife deu haver significat un canvi molt important.
–El temps aquí a Tenerife és brutal, és genial per viure. Tot i que per viatjar és una mica llarg, però també ho era a Andorra. Cada lloc té els seus pros i les seves contres.

–Què espera del partit d’avui?
–Serà molt competitiu perquè mai és fàcil jugar a Andorra. Saben aprofitar la seva pista i tenen una gran afició, sabem per a què ens hem de preparar i anirem allà a competir, serà un bon partit.

–Com és estar a les ordres de Txus Vidorreta?
–M’encanta el sistema de joc que tenim, hem estat jugant molt bé, tant a la Champions League com a la Lliga Endesa. Em sento molt còmode amb ell i és un gran líder, va ser un dels motius pels quals vaig fitxar per aquest equip. Estic molt satisfet de jugar per a ell. La temporada serà molt emocionant per a nosaltres.

–Com s’està trobant aquesta temporada? Les estadístiques parlen per si soles.
–Em sento genial, igual que a la pretemporada. Em trobo molt bé i estic preparat per a seguir amb el calendari que tenim, és tot el que puc demanar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT