PUBLICITAT

SOFIA MARTINS Treballadora del Departament de Joventut de la Massana

«Aquest túnel del terror és el primer de molts»

Per El Periòdic

Martins, treballadora del departament de Joventut de la Massana.
Martins, treballadora del departament de Joventut de la Massana.

Fa anys que les tradicionals castanyes i panellets de Tots Sants comparteixen protagonisme amb les últimes propostes americanes de Halloween. Demà, la Massana se suma a la tendència amb una terrorífica novetat: un túnel de la por, organitzat pels joves de la parròquia, a càrrec de Sofia Martins del Departament de Joventut.
 
–Quina és la principal novetat de la festa de Tots Sants de la Massana d’aquest any?
–L’atracció d’un túnel del terror. Bé, en realitat són dos: un light i un hard.

–Com va sorgir la idea?
–Se’ls va acudir a un grup de joves de la Massana. L’any passat ja van col·laborar en les activitats lúdiques de Tots Sants i enguany s’han motivat més i han organitzat un túnel del terror. Hi haurà dos nivells d’intensitat de manera que serà apte per a tots els públics: a les 20.00 hores hi haurà el túnel infantil i a partir de les 22.00 hores, el hard.

–En què es van inspirar per organitzar-lo?
–En les pel·lícules de terror clàssiques, les que coneix tothom, però no puc desvelar res més. Convido a la gent que tingui curiositat a viure-ho en persona!

–La idea és que els visitants se sentin els protagonistes d’aquestes pel·lícules?
–Sí. Hem de pensar que tot ha estat planejat per gent molt jove que té moltíssimes idees i ho dona tot en l’organització. Estem convençuts que la proposta agradarà i d’ara endavant serà una activitat que repetirem i millorarem cada Halloween. És el primer de molts.

–D’on han tret els actors?
–Són els usuaris habituals al nostre centre, Punt 400, que tenen una mitja de 16 anys.

–Quina és la seva ubicació exacta del túnel?
–L’edifici de les Fontetes. Pels diferents passadissos...

–Quines activitats complementàries organitzen?
–Al hall de l’edifici també farem un taller de pintar cares per ambientar els visitants. És possible que dins el túnel ens trobem gent amb la cara pintada i que no siguin els actors, el que encara pot fer més por! A banda, i com sempre, repartirem castanyes. 

–En general, ja no només per Halloween, com aconsegueixen atraure els joves massanencs al Punt 400?
–Nosaltres no atraiem, són ells que venen pel boca orella. Entre els nostres objectius no hi ha ser un nombre determinat de persones sinó que intentem fer el dia a dia interessant perquè ells vinguin per la seva pròpia voluntat. Els usuaris de la Massana van ser els primers a venir, però ara ja tenim joves de tot el país.

–Èxit rotund, doncs?
–Des que ens vam canviar d’ubicació, sí. Abans estàvem en un local molt petit, però des que som a l’Edifici Els Arcs hem aconseguit unes instal·lacions immillorables. Les millors d’Andorra, crec jo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT