PUBLICITAT

Beqa Burjanadze Jugador del Delteco GBC

«Tothom sap que sempre és difícil jugar a Andorra»

Per Joan Josep Blasco

Burjanadze celebra un triple seu en el partit contra l’UCAM Múrcia.
Burjanadze celebra un triple seu en el partit contra l’UCAM Múrcia.

Es va passar més d’una temporada sense jugar. Una lesió al genoll i diferents tractaments el van deixar 17 mesos apartat de les pistes. L’estiu passat el georgià va rescindir el contracte que tenia amb el BC MoraBanc Andorra per marxar a Sant Sebastià per jugar amb el Delteco GBC. Després d’acabar-se de recuperar a Guipúscoa, ja torna a jugar i demà serà de nou al Principat, aquest cop com a rival. 

–Després de molt temps tornarà a jugar un partit a Andorra, però aquest cop amb una altra samarreta. Quines són les seves sensacions?
–Tinc moltes ganes de tornar a jugar a Andorra, on he viscut molts bons moments. Serà un dia de retrobaments, tant amb antics companys com amb aficionats que conec. Serà molt emocionant, perquè sempre m’he sentit molt estimat pels seguidors, que són molt fidels al seu equip.

–Ja deu haver avisat als seus companys que sempre és complicat guanyar a Andorra per al visitant...
–Ja ho saben, tant els jugadors com els entrenadors. Tothom sap que sempre és difícil jugar a Andorra, amb el seu joc alegre, amb contraatacs, forts amb el rebot i amb els aficionats que ajuden molt. Per guanyar-hi has de treballar al 100% durant tot el partit, sense relaxar-te en cap moment. 

–Parlant del joc del MoraBanc.Veu moltes diferències entre la proposta de Joan Peñarroya i la d’Ibon Navarro?
–Peñarroya et donava llibertat i molta confiança, imposant defensar bé, rebotar i jugar amb energia. Amb Navarro veig una cosa similar, sent agressius en totes les facetes.

–Segur que segueix la temporada que està realitzant el MoraBanc. Que tal li està semblant el rendiment a la Lliga Endesa i l’EuroCup?
–Segueixo en el grup de whatsapp de l’equip i els vaig felicitar per la classificació obtinguda al Top16. L’objectiu l’han assolit i me n’alegro molt. Tenen una gran plantilla. Crec que podrien haver guanyat algun partit més i pot acabar la lliga força més a dalt de com estan actualment. Els desitjo sempre tota la sort, menys quan juguin contra nosaltres.

–Aquesta temporada ha pogut tornar a les pistes després de molt temps un cop superada la lesió. Com s’està retrobant?
–M’estic trobant molt bé. Això em fa entrenar fort, poder jugar partits i tenir minuts. Encara estic agafant sensacions, però ja van arribant. Tornar a jugar després de quasi dos anys ha estat complicat i a Sant Sebastià encara no han pogut veure al Beqa de veritat.

–Està jugant en un Delteco GBC que es troba en una situació complicada, a la cua de la classificació. Com ho estant afrontant?
–Ens trobem en un moment difícil, però la temporada és llarga i tenim marge. Hi ha dos partits igualats que se’ns van escapar per poc, que ens haguessin permès estar més a dalt de la classificació en cas d’haver-los guanyat. Treballem per sumar més victòries i estem en la bona línia, tot i que som una mica irregulars. Estem tractant de resoldre els problemes que tenim per solucionar errades i corregir aspectes tant individuals com col·lectius.

–Assolir la permanència a la Lliga Endesa una temporada més és l’objectiu que tenen...
–L’únic en què pensem és en mantenir-nos a l’ACB. Ens ho deixarem tot a la pista per aconseguir-ho. Si fem les coses com cal, tindrem possibilitats i podrem assolir l’objectiu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT