PUBLICITAT

Albert Reyes Jugador de l'Inter d'Escaldes

«Arribar a la final de la Copa seria molt maco»

Per Miquel López-Egea

Albert Reyes, aquesta temporada.
Albert Reyes, aquesta temporada.

Albert Reyes (Escaldes-Engordany, 1996) és migcampista de l’Inter d’Escaldes, equip revelació de la temporada a la Lliga Multisegur Assegurances. Ha jugat amb la selecció sub-21 i va fitxar pel club escaldenc provinent de l’FC Andorra, després que Gerard Piqué adquirís el club.

–L’Inter d’Escaldes és un projecte ascendent que en la darrera jornada de la lliga va ser capaç de vèncer a la UE Sant Julià, que es mantenia invicte. Suposo que estan molt contents per haver aconseguit això.

–Sí. És un orgull, la veritat. Estem molt satisfets. 

–Quina és la clau de l’Inter per ser revelació?

–La motivació que tenim pel fet d’estar entre els tres primers. Ens està fent competir però, sobretot, el grup. Vaig arribar al gener i tothom s’ajuda entre tothom i les crítiques sempre són constructives.

–Fins a on poden arribar?

–Ja es veurà als play-off, serà on veurem si es pot competir contra els grans. Crec que hem d’anar partit a partit. Diumenge juguem contra la UE Santa Coloma, que no està en el seu millor moment però que és un gran equip.

–Com va anar el seu fitxatge per l’Inter?

–La veritat és que tenia companys a l’equip i em van parlar molt bé de l’estructura i de l’entrenador. No m’ho vaig pensar gaire perquè estava entre un parell de clubs. Marxar de l’FC Andorra va ser dur, això sí que ho vaig pensar molt de temps.

–Com va ser la decisió de marxar de l’Andorra de Piqué?

–Va ser per la manca de minuts. Estava molt content amb el projecte i pel fet que comptessin amb mi. Als entrenaments competia, tenia jugadors de qualitat per sobre meu als quals podia fer competència.

–L’Andorra comptava amb vostè?

–Sí, i tant. Però vaig veure que seria molt complicat. I la lliga andorrana té la possibilitat de competir a Europa. Matemàticament, l’Inter  estava col·locat entre els llocs europeus i seguim lluitant. Ja es veurà.

–I té jugadors de renom. Això l’ajuda a créixer?

–Sí, estar al costat de l’Ilde Lima ens ajuda. No té l’experiència de qualsevol. A més,  el Santi i el Genís també tenen un gran recorregut i ens estan ajudant bastant, tant a dins del vestuari com el camp. Aporten molt.

–Què li demana al futur?

–Personalment, acabar de fer una bona temporada i respecte a l’Inter, arribar a la final de Copa seria molt maco.

–I la temporada vinent?

–No ho sé, vaig firmar fins a maig amb l’extensió d’Europa. S’estan portant molt bé i una de les idees seria renovar. De moment, vull acabar la temporada. Estar en un equip tan professionalitzat em suposa un extra de motivació. I té un filial important que altres clubs d’Andorra no tenen, i això és molt important pel país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT