PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El cantant i discjòquei, Miqui Puig, arrasa a la Serenalla Market

El market d’estiu tancarà portes a la 01.00 hores amb la dj Lisa Rose

Per El Periòdic

Imatge de Miqui Puig durant la Serenalla Market.
Imatge de Miqui Puig durant la Serenalla Market. | Xavi Pujol

La cinquena edició de la Serenalla Market ha estat tot un èxit, amb una alta afluència a totes les activitats. Un dels plats forts d’aquest esdeveniment multidisciplinar va ser la festa de dissabte al vespre, amb l’actuació de Miqui Puig. El que va ser cantant de los Sencillos, reconvertit en discjòquei de música ballable de tots els temps, va aconseguir omplir de gom a gom el Prat Gran, amb un públic entusiasta i entregat. La sessió es va allargar fins les 02.00 de la matinada.

La festa es repetirà aquest vespre amb la discjòquei Lisa Rose, que posarà el colofó a quatre dies de la Serenalla Market.

La música va estar present durant tot el festival, amb grups com Melicotó, Green Noet o Mountains of Music. També hi va haver intervencions artístiques en directe, com la de Berta Artigal, que està elaborant el mural “Connexions 2023”. També al voltant del tema central de la Serenalla, hi va haver l’actuació de l’artista Gemma Regada i l’exposició de pintura i escultura “Connexions primàries”, de Naiara Galdós.

Pel que fa als estands, la Serenalla ha crescut en un 15%, tant amb gastronomia com amb producte artesanal i de disseny. També s’han augmentat les zones de consum, que estan plenes durant tot el dia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT