PUBLICITAT

De nou a la porteria

Dani Martín és el nou jugador de l’FC Andorra, que ara ha sortit del Real Betis Balompié

Per Maria Lozano

Dani Martin i Jaume Nogués en la roda de premsa, ahir.
Dani Martin i Jaume Nogués en la roda de premsa, ahir. | ANA/E.P

El porter asturià Dani Martin va ser presentat ahir com a nou jugador de l’FC Andorra. El director esportiu del club, Jaume Nogués, vaexplicar en la roda de premsa que «és una d’aquelles oportunitats de mercat que serveix per a donar més valor al club i que millora la plantilla que teníem».

I és que Nogués va reconèixer que ell no buscava moure la porteria de l’equip, però va destacar que «hem d’estar pendents de les situacions que puguem tenir. Nosaltres no volíem cap canvi, però ha sortit l’opció i crec que ens donarà un valor afegit». També va recordar que aquests canvis «són oberts a totes les posicions, el cas de Martin només és un exemple».

El director va destacar a més, els punts forts del porter: «És un porter amb molt bones condicions físiques, que va molt bé amb el nostre estil de joc. És bo amb els peus, sobri amb el joc aeri i a més té molt bon u contra u».

Martín, abans jugador del Betis, va explicar com va anar el procés de selecció per a l’FC Andorra: «Primerament, em vaig reunir amb el meu agent de representació, que em va explicar les opcions que tenia. Però va ser en tornar de vacances quan em vaig trobar un missatge d’Eder Sarabia, que em va fer decidir venir al club», destaca.

Sobre l’any passat, el porter va explicar que «després d’un any en blanc he recuperat sensacions. El tema mental és complicat, un any sense jugar és difícil, sobretot quan no tens oportunitat de fer cap minut. Que no et donin ni mitja oportunitat és dur».

Actualment, va destacar Martín, «depèn de mi entrenar, créixer com a futbolista. Em vull exigir durant el meu dia a dia», afegint que «per a això és la pretemporada. Vull contribuir al fet que hi hagi més competència a la porteria i estar al meu millor nivell, tal com vaig acabar fa dues temporades al Málaga». Tot i així, va destacar que «lògicament tots els jugadors volen jugar el màxim de minuts».

Respecte als seus companys, va dir que «no hi ha egos. Se’ls veu humils i molt bona gent i la presa de contacte ha estat bona». També va parlar dels dos porters amb qui té competència directa a l’equip: «De Nico Ratti destaco que és molt explosiu, quan jugava sempre sortia entre les millors parades de la jornada, a més entén molt bé el joc, fins i tot en atac. En canvi, Raúl Lizoain és experiència i té un gran nivell, com ja ha demostrat a Miranda».
Cal destacar que Martín apunta a titular, però a Sarabia no li tremola el pols a l’hora de fer rotacions en totes les posicions, fins i tot en la porteria. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT