PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Anderson Arroyo, nou defensa tricolor cedit del Liverpool

La jove promesa colombiana de 23 anys ve d’encadenar diverses cessions a Espanya

Per Joan Jiménez

Pòster de presentació d'Anderson Arroyo.
Pòster de presentació d'Anderson Arroyo. | FC Andorra

Arriba un nou fitxatge a l'FC Andorra, el colombià Anderson Arroyo, defensa central i lateral dret cedit pel Liverpool. La incorporació d'Arroyo es produeix en forma de cessió per un valor de 800.000 euros, segons indica Transfermarket, que és el valor que manté actualment el de Quibidó. Arroyo arriba a l'Estadi Nacional després d'una exitosa temporada a l'Alabès, amb qui va aconseguir l'ascens de l'equip basc a la final del Play-Off contra el Llevant.

El colombià compta ja amb una bona experiència en el futbol internacional. Fitxat pel Liverpool el gener del 2018 amb 18 anys, procedent del Fortalesa CEIF de Colòmbia, l'equip de Jurgen Klopp l'ha anat cedint en diferents equips de diverses lligues perquè el jove defensa es foguegi en el futbol europeu. El filial del Mallorca, KKA Gante, Mlada Boleslav, Salamanca, Mirandés i el ja mencionat Alabès, són els equips que han pogut gaudir del joc d'Arroyo, qui ha desenvolupat el seu futbol en les lligues d'Espanya, Bèlgica i República Txeca. En l'última temporada, el colombià va disputar 18 partits a la segona divisió espanyola i quatre jornades de la Copa del Rei, a més de jugar 42 partits, 39 com a titular, amb el Mirandes durant la campanya 2022-23. Anderson Arroyo també ha debutat amb la selecció nacional de Colòmbia sub-23.

Des de l'FC Andorra, s'han decantat pel seu fitxatge pel seu físic predominant amb una gran velocitat, acompanyada d'una qualitat tècnica amb la pilota que promet acompanyar molt bé l'estil de joc que tant desitja l'entrenador tricolor, Eder Sarabia.

Durant la seva presentació, Arroyo ha declarat que va voler venir a l’FC Andorra des del moment en què va saber que la possibilitat de vestir la samarreta tricolor era possible, ja que va quedar impressionat amb el rendiment de l’equip durant la temporada passada, enfrontant-se a l’equip pirenaic amb l’Alabès. El colombià ha testificat que «em sento molt content i feliç de ser aquí a Andorra», a més de mostrar-se molt agraït per la seva arribada al país, ja que «no m’esperava una rebuda tan bona per part dels companys» de l’equip tricolor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT