PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Irineu Esteve i Carola Vila, a la Copa del Món

Gina Del Rio competirà a l’Europeu i el Mundial de la categoria junior

Per El Periòdic

Irineu Esteve.
Irineu Esteve. | FAF

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va anunciar ahir el seu equip d’esquí de fons per a la temporada 2023-2024. Irineu Esteve i Carola Vila seran els dos esportistes que competiran en Copa del Món, tot i que Vila es concentrarà més amb la Copa d’Europa fent alguna aparició en Copa del Món. D’altra banda, Gina Del Rio es focalitzarà en la Copa d’Europa i en el Mundial de categoria júnior.

Irineu Esteve va fer unes declaracions sobre com està evolucionant la pretemporada. Esteve va explicar que «Vam començar al maig. Sí que és veritat que hi ha hagut alguns canvis, però hem estat treballant bastant similar fins a finals de juny, quan vaig tenir una petita caiguda fent rollerski i he estat quatre setmanes sense entrenar i ara es tracta de recuperar bé, que em queden dues setmanes. A principis d’agost crec que podré entrenar ja amb normalitat. A finals de setembre o principis d’octubre podrem estar ja en plenes facultats i fer totes les curses d’aquest hivern».

Carola Vila va declarar que «Estic contenta de les sensacions i també del bon ambient dins de l’equip, així que estic motivada a continuar treballant». Ara l’equip es prepara per a una estada a Noruega i, després competir en el Blink Festival. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT