PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Álvaro Martín podria firmar per a jugar amb l’FC Andorra

Segons informa el Marca aquest és un acord que es podria fer oficial en les pròximes hores

Per El Periòdic

El jugador blanc, Álvaro Martín.
El jugador blanc, Álvaro Martín.

Segons informa el Marca,  en les pròximes hores es podria anunciar el fitxatge del centrecampista del Castilla, Álvaro Martín amb l’FC Andorra per als tres propers anys, fins al 2026. 

El jove de 22 anys ha estat una peça clau en la temporada que ha realitzat el Castilla, un equip que es va quedar a les portes de l’ascens a segona divisió espanyola. Martin ha sabut adaptar-se a les necessitats de l’entrenador, evolucionant tant pel costat dret com l’esquerra. El centrecampista és un d’aquells jugadors comodí, que ofereixen innumerables variables i que segur que encaixarà amb l’equip que Piqué està confeccionant per a aquesta campanya. Del jugador cal destacar el seus centres mesurats i la bona arribada a l’àrea. 

A les ordres de la llegenda blanca, Raúl González, el jugador blanc ha disputat 72 partits a la tercera categoria del futbol espanyol, marcant 14 gols i 10 assistències. A més, Martín és també un jugador amb experiència fora de Valdebebas, havent gaudit de dues cessions a la lliga croata, a les files del HNK Sibenik, i a l’Inter de Madrid, conjunt que milita a la tercera divisió regional de la Comunitat de Madrid. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT