PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Markel Starks, nou fitxatge del MoraBanc Andorra

El base arriba procedent del Darussafaka Basketbol

Per El Periòdic

El base americà, Markel Starks.
El base americà, Markel Starks. | MORABANC ESPORTS

El base americà Markel Starks és la nova incorporació del MoraBanc Andorra. Segons informen des del club, Starks, de 31 anys i 1,88 metres d’alçada, aterra a l’equip tricolor procedent del Darussafaka Basketbol, equip de la Basketbol Süper Ligi (primera divisió de bàsquet a Turquia), amb qui el MoraBanc ha arribat a un acord per a la pròxima temporada.

El nou jugador és nascut a Accokeek, una petita localitat a l’estat de Maryland. La incorporació disposa d’una gran trajectòria en el bàsquet europeu, ja que, exposen, en els darrers set anys ha jugat a diferents equips d’Itàlia, Alemanya, Grècia, Rússia, Bosnia i Herzegovina i, finalment, durant els darrers dos anys, a Turquia (Feberbahçe i Darussafaka Basketbol). Així doncs, destaquen que es tracta d’un base amb gran capacitat anotadora i física, i ve de fer 11,9 punts i repartir 3,8 assistències la darrera temporada.

«En Markel Starks és un jugador amb molta experiència al bàsquet europeu, líder i que ens aportarà polivalència al joc exterior», va manifestar el director general del club, Francesc Solana.

Finalment, recorden que l’experiència, el lideratge i els punts d’Starks acompanyaran a Rafa Luz i a l’acabat d’incorporar Ádám Somogyi en la posició de base al llarg de la tornada a l’ACB, segons informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT