PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Álvaro Martín ja és nou jugador de l'FC Andorra

El migcampista firma per tres temporades amb els tricolor

Per El Periòdic

Álvaro Martín durant la temporada passada amb el Madrid Castilla.
Álvaro Martín durant la temporada passada amb el Madrid Castilla. | Real Madrid

Álvaro Martín, ja és, oficialment, nou jugador de l'FC Andorra. El director esportiu del club, Jaume Nogués, apuntava durant la presentació de Sergi Samper, celebrada ahir, que podia ser qüestió d'hores l'anunci de l'arribada del jugador del Madrid Castilla i finalment, així ha estat. 

Martín arriba al Principat signant un contracte per a les tres pròximes temporades; no obstant això, el Real Madrid es reserva el 50% d'una possible venda del futbolista. El migcampista, de 22 anys, s'ha format a les categories inferiors del Real Madrid des que hi va entrar en categoria Aleví. Entremig, el futbolista va jugar una temporada al futbol formatiu del Rayo Vallecano i després ha viscut dues experiències en forma de cessió al Sibenik croat i al Dux Internacional. De fet, va ser en aquest darrer club, a Primera RFEF (2021/22) quan va esclatar: en 36 partits, 26 dels quals de titular, va anotar 10 dianes. 

Aquests bons números li van permetre tornar a la disciplina del filial del Madrid on aquest any s'ha convertit en un jugador important en un equip que s'ha quedat a les portes de l'ascens a Segona divisió. Martín és un migcampista amb una clara vocació ofensiva i que destaca, a banda de per la seva qualitat a l'hora d'associar-se, per la seva capacitat d'arribar a l'àrea i la seva facilitat golejadora. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT