Últims minuts d’infart

El temps afegit de la segona part va donar esperança als tricolor en poder capigirar el partit i assolir l’empatat

Per Sònia Lecha

Un instant del partit entre CD Mirandés i l’FC Andorra.
Un instant del partit entre CD Mirandés i l’FC Andorra. | @FCAndorra

L’estadi municipal d’Anduva, el camp del CD Mirandés , va rebre ahir a l’FC Andorra per a disputar el partit de la cinquena jornada de lliga. Els tricolor venien de perdre dos partits consecutius i afrontaven aquest amb esperança i ganes de deixar enrere aquesta ‘mala ratxa’. Però, per la sorpresa de l’FC Andorra, es van trobar amb un CD Mirandés que va saber aprofitar molt bé les pèrdues de pilota que tenien els d’Eder Sarabia.

El canvi de marcador va arribar al minut 32 de la mà de Gabri Martínez, que va regalar el primer gol als jugadors de Miranda de Ebro. Els tricolor van tenir alguna ocasió, però no van aconseguir que arribés el gol. La falta de contundència defensiva dels andorrans va fer que Carlos Martín aprofités per fer el segon gol dels seus. Minuts més tard d’aquest gol van xiular el final de la primera part.

El temps de descans va anar bé als jugadors de Sarabia perquè al principi de la segona meitat van tenir bones ocasions. L’FC Andorra no perdia l’esperança i al minut 65 així ho va demostrar amb un golàs de Diego Alende.

El final del partit s’anava apropant i després de més d’una hora jugant a alguns jugadors el cansament els va passar factura. Com és el cas del que va passar al minut 87 on Marsà va cometre una errada que Godoy va saber aprofitar molt bé perquè des del seu propi camp va fer un golàs espectacular per sobre de Ratti.

Abans que acabés el partit l’àrbitre va anunciar que s’afegien set minuts, els quals van donar per a molt. Al minut 91 el tricolor Iván Gil va marcar un gol (3-2) i donava una mica d’esperança de poder capgirar el marcador o si més no aconseguir l’empat. Aquesta acció i veure que el final del matx estava a tocar va fer despertar als jugadors de l’FC Andorra perquè al minut següent va ser Diego Pampín qui va aconseguir l’igualtat (3-3). Una alegria que per desgràcia només va durar sis minuts, perquè al minut 97 Carlos Martín va fer un golàs i va tornar a girar el marcador a favor del CD Mirandés amb un 4-3. Una falta de reacció que va tirar per terra tot l’esforç que van fer els tricolor en la recta final del partit.

Les bones accions que van tenir els andorrans en el tram final del partit les poden aprofitar per repetir-les i millorar-les en el pròxim duel. Els jugadors de Sarabia, el dilluns 18 de setembre a les 21.00 hores, juguen a casa l’Estadi Nacional contra el Reial Oviedo. Així l’FC Andorra espera poder tancar la sisena jornada de lliga amb una victòria i donar una alegria als jugadors i als aficionats.