PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Andorra Economic Forum AEF assoleix un impacte econòmic de 250.000 euros al país en la seva primera edició

L'esdeveniment ha reunit 900 assistents, un 80% dels quals han viatjat des de l'estranger

Per El Periòdic

La taula d'emprenedoria durant l'Andorra Economic Forum, celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.
La taula d'emprenedoria durant l'Andorra Economic Forum, celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. | ABAST

L'esdeveniment internacional Andorra Economic Forum AEF s'ha celebrat aquest dissabte en una jornada amb més de 900 assistents al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. La trobada internacional -una iniciativa privada organitzada pel despatx andorrà Abast i per la consultoria RacksLabs- ha acollit quatre taules rodones, d'emprenedoria, innovació i 'blockchain', joves i economia; i tres ponències individuals a càrrec de Maria Blanco, Pablo Gili i Daniel Lacalle.

Així, en la seva primera edició, l'Andorra Economic Forum AEFha assolit un impacte econòmic al país superior als 250.000€. Com és habitual al sector de turisme de congressos, la despesa dels assistents s'ha focalitzat en les pernoctacions hoteleres, restauració, oci i transport.

Quatre de cada cinc visitants han vingut de l'estranger, principalment d'Espanya, per assistir a aquesta jornada en la qual s'han abordat aspectes d'actualitat econòmica i empresarial a nivell andorrà, espanyol i europeu. Amb ponents nacionals i internacionals, la jornada ha fomentat el debat entre veus referents de diversos sectors i ha impulsat el networking a través d'espais dedicats dins del mateix recinte.

Els organitzadors s'han mostrat molt satisfets pels resultats de l'esdeveniment i pel seu impacte econòmic. "Estem molt satisfets d'haver aconseguit des de la iniciativa privada un esdeveniment d'aquesta magnitud, especialment en una primera edició. El nostre missatge ha ressonat més enllà de les nostres fronteres i més de 700 persones s'han desplaçat al Principat per acudir a la nostra trobada", explica Marc Urgell, soci director del grup Abast."Posicionar el país com a referent en economia i negocis creiem que pot ser molt profitós pel teixit empresarial local i seguirem treballant per enfortir-lo", afegeix.

PUBLICITAT
PUBLICITAT