PUBLICITAT

Primer dia passat per aigua a l'Internacional d'Escaldes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns aficionats veuen un duel de la jornada matinal, ahir al Prat Gran. Foto: ORIOL LLAURADÓ

La primera jornada del Torneig Internacional d'Escaldes va estar marcada per les pluges que es van produir ahir a partir del migdia al Prat Gran d'Escaldes. Tot i així, es va poder seguir el calendari de competició sense problemes i els equips andorrans van tenir un paper discret, en una competició amb força públic malgrat el mal temps i que es duu a terme entre setmana.

L'equip benjamí va disputar les tres primeres jornades davant de l'Sporting de Lisboa, l'Athlètic de Bilbao i Las Palmas. Els tres van acabar en derrota, per 7-0, 4-1 amb gol de Kilian i 3-5 amb dos gols més de Kilian i un de Fran. Avui la competició continua per als més menuts amb els dos últims partits de la lligueta inicial davant del Vila-real a les 10.30 hores i l'Espanyol, a les 12.45. Posteriorment es jugaran els partits per determinar el campió (19.00h), tercer i quart lloc (18.15), i cinquè i sisè (17.30).

Pel que fa als Special Olympics, la selecció andorrana va perdre els tres partits que va jugar contra Gibraltar, Mònaco i Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT