PUBLICITAT

Amàlia Vinyes vol mantenir la bona ratxa a l'Espanyol de Resistència

EL PERIÒDIC
ALBACETE

Amàlia Vinyes buscarà mantenirse en les places capdavanteres, tant en la categoria D4 com en classificació general en la tercera prova del Campionat d'Espanya de Resistència que es disputa aquest cap de setmana al circuit Torrecica d'Albacete.

Aquesta vegada la pilot andor- rana podrà compartir vehicle amb el seu germà Joan, que tindrà l'objectiu d'ajudar-la en la lluita per les posicions de privilegi: "Amàlia està completant un inici de temporada excel.lent, després de guanyar al Jarama al costat del Marc, té l'ocasió de situar-se líder", va assegurar. Amàlia suma 25 punts en la categoria D4 i és segona a tres del primer, Alexey Dudukalo, i és quarta en la general amb 99 punts, a 11 de Roberto Carreton i Luis Calleja i a 12 del primer, també Dudukalo.

Si ens remuntem a les temporades anteriors, Amàlia es trobarà en un escenari molt propici: "És cert que he estat al podi en les dues últimes temporades. Aquí vaig aconseguir el meu primer podi en el CER al costat de Joan al 2008, i l'any passat, al costat del Marc, vam ser segons. Veurem què passarà aquesta temporada, encara que en la primera carrera, la nocturna, l'handicap no ens ajudarà a estar entre els millors", va alertar.

Avui hi ha els entrenaments i la primera carrera en una jornada de més de dotze hores que pot ser perjudicial per les altes temperatures i demà, la segona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT