PUBLICITAT

Llovera completarà a Guijuelo un mes frenètic en viatges

  • El pilot andorrà afronta la quarta cita de l'Espanyol amb més de 3.000 km acumulats
EL PERIÒDIC
GUIJUELO

Un Llovera que ha superat de llarg els 3.000 quilòmetres en desplaçaments completa avui a Guijuelo un mes frenètic per a ell en la quarta prova del Campionat d'Espanya de ral.lis sobre terra. El pilot andorrà arriba amb l'objectiu de confirmar l'excel.lent moment mostrat a Pozoblanco fa tres setmanes en el seu debut al volant del nou prototip Abarth Grande Punto preparat per PCR Sport.

Després de la prova mundialista a Portugal, Llovera no ha tingut gaire temps per poder millorar la mecànica i tampoc no ha pogut provar el cotxe abans de la cita salamanquina: "Teníem programada una jornada de test però no l'hem pogut fer. La climatologia no ens ha acompanyat, plovia molt i el tram on fem normalment aquestes proves estava en mal estat. També estem pendents de l'arribada d'una nova evolució de suspensions que no han arribat...", va reconèixer.

L'organització ha preparat un recorregut amb 10 trams de velocitat (4 diferents) que sumen 80,09 quilòmetres cronometrats. En les seccions matinals es faran tres passades per un bucle de dues especials i, a continuació, una tercera abans de l'habitual tram espectacle, dues vegades cadascun.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT