PUBLICITAT

escaldes-Engordany

Inici del Campus Natura+Esport, "una vàlvula d'escapament i socialització"

Se celebra aquest cap de setmana a les parròquies d'Ordino i Sant Julià de Lòria

Per El Periòdic

L'arribada de les famílies a Ordino.
L'arribada de les famílies a Ordino. | ANA/M. F.

Un centenar de joves d'Andorra i Catalunya participen aquest cap de setmana en el campus Natura+Esport de la Fundació FC Barcelona i que per primera vegada es duu a terme al Principat, concretament a les parròquies d'Ordino i Sant Julià de Lòria. Tal com ha manifestat qui va ser responsable de la fundació Alfons Godall conviure amb nois i noies, viatjar, conèixer altres llocs i "gaudir plegats" suposa per a aquests joves amb diversitat funcional "una vàlvula d'escapament i socialització" i per a les seves famílies, que "sovint tenen un dia a dia difícil i complicat" és una experiència també molt positiva. Godall s'ha mostrat "content" que finalment aquesta proposta hagi pogut arribar per primera vegada a Andorra un país que des de fa uns anys és el seu lloc de residència i que ha elogiat destacant-ne, precisament, els seus vessants esportius i de natura.

Al seu torn, el representant de la comissió social del Futbol Club Barcelona, Àlex Terés, ha subratllat que Andorra aculli per primer cop aquesta proposta i ha manifestat que els fa "molta il·lusió" que aquests nois i noies puguin visitar el país i especialment les parròquies amfitriones. També ha remarcat que els espera "un cap de setmana ple de sorpreses i molt emocionant".

En la rebuda als joves i a les seves famílies i acompanyants, el conseller de Turisme, Esports i Dinamització del comú d'Ordino, Jordi Serracanta, ha manifestat que aquest campus simbolitza dos dels pilars importants de la parròquia, com són l'esport (amb estades de diferents clubs i federacions que aprofiten les instal·lacions de la parròquia) i la natura, un element que ha estat reconegut per la Unesco, ja que la parròquia és reserva de la biosfera. També ha subratllat que aquest és el primer grup que la parròquia acull des que té el distintiu de Best Tourism Village.

Els joves gaudiran de diverses propostes lúdiques al llarg del cap de setmana que es clourà amb un dinar de germanor diumenge a Naturland, segons informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT