PUBLICITAT

La Massana

CC i DA lluitaran contra Amb Seny per mantenir-se al Comú

La coalició de Participa, Concòrdia, PS i Som Veïns presenta Forné i Bragança contra Eva Sansa

Per Joan Jiménez

Consell de Comú de la Massana.
Consell de Comú de la Massana. | Comú de la Massana

Ahir ja es van fer oficials les dues llistes que concorreran als comicis parròquials de la Massana. La llista continuista de Ciutadans Compromessos i Demòcrates, liderada per la fins ara cònsol menor, Eva Sansa, i Roger Fité, tractarà de mantenir el comú massananec envers la coalicció de Participa, Concòrdia, PS i Som Veïns titulada Amb Seny i amb Guillem Forné i Laura Bragança de caps de llista. 

La candidatura de Sansa aspira a poder revalidar les seves victòries en els darrers comicis al territori massanenc amb una llista on s’incorporen Roger Fité, Mònica Solé, Agustí Garcia, Elisabet Rossell, Marc Jové, Kevin Poulet, Alèxia Verdaguer, Roc Viñals, Marcio Miguel Da Costa, Àlex Call i Josep Maria Agell. La coalició de CC i DA contempla a Francesca Guerrero i Thaïs Toribio de suplents i està presentada pel ministre de Territori i Urbanisme de l’Executiu nacional, Raul Ferré, i Andreu Ribolleda. En les darreres eleccions generals del passat 2 d’abril, la coalicció va aconseguir un resultat molt consistent en les candidatures parroquials, on van aconseguir el 47,72% del vots massanencs. La cònsol menor actual aspira a mantenir aquest domini electoral a la parròquia amb els comicis del pròxim 17D.

La llista de l’oposició que suma Participa, Concòrdia, PS i Som Veïns encapçalada per l’actual conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana del comú massanenc tractarà d’aconseguir canviar la direcció política de la parròquia amb una llista conformada per Laura Bragança, Antoni Ivernon, Rosa Maria Rechi, Silvia Mosquera, Josep Fusté Graell, Vicente Zapata, Enric Garcia, Michel Moliné, Anna Bellera, Paula Loya i Albert Areny. La candidatura, amb Anna Serra i Ona Saumell com a suplents i presentada per Rebeca Roger i Laia Moliné, contempla exmembres d’altres formacions polítiques com SDP Progressistes i Acció. Antics militants del partit de l’exministra Judit Pallarés com Albert Areny s’han incorporat en aquesta llista de coalicció per fer una alternativa al Comú de Ciutadans Compromessos i Demòcrates, com també han donat el seu suport a aquesta candidatura Michel i Laia Moliné, qui van deixar aquesta mateixa setmana als progressistes per la seva inclusió en algunes llistes de DA per als pròxims comicis del 17 de desembre.

 

- les llistes -

Ciutadans Compromesos + DA + Independents 

1. Eva Sansa
2. Roger Fité
3. Mònica Solé
4. Agustí Garcia
5. Elisabet Rossell
6. Marc Jové
7. Kevin Poulet
8. Alèxia Verdaguer
9. Roc Viñals
10. Marcio Da Costa
11. Àlex Call
12. Josep Maria Agell

SUPLENTS
1. Francesca Guerrero
2. Thaïs Toribio

 

Amb Seny (Participa + Concòrdia + PS + Som Veïns + Independents) 

1. Guillem Forné
2. Laura Bragança
3. Antoni Ivernon
4. Rosa Maria Rechi
5. Silvia Mosquera
6. Josep Fusté
7. Vicente Zapata
8. Enric Garcia
9. Michel Moliné
10. Anna Ballera
11. Paula Loya
12. Albert Areny 

SUPLENTS
1. Anna Serra
2. Ona Saumell

PUBLICITAT
PUBLICITAT