PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La Fira de Santa Llúcia torna amb l’espectacle ON/OFF

Com a novetat hi haurà ‘l’Aroma de la Dama Blanca’

Per Maria Lozano

Presentació de la Fira de Santa Llúcia, ahir.
Presentació de la Fira de Santa Llúcia, ahir. | ANA / M.L.

Torna la Fira de Santa Llúcia a la parròquia de Sant Julià de Lòria del dia 1 al 9 de desembre del 2023. Així, a partir del primer cap de setmana de desembre, Sant Julià de Lòria es vestirà de Nadal amb una fira que ja és tradició, ja que enguany se celebra la 39a edició.

Un dels espectacles serà l’ON/OFF, que ja es va presentar en la segona edició del festival de teatre al carrer FesTac. Aquesta tindrà lloc el divendres 1 desembre a les 19.00 hores, a la plaça de la Germandat. Cal destacar que aquest espectacle es farà per l’encesa de llums de Nadal: «Quan es va veure en què consistia, vam tenir clar que era un bon número per dur-lo a l’encesa de llums», va explicar ahir en la roda de premsa de la presentació de l’esdeveniment, la cònsol menor de la parròquia, Mireia Codina.

Una de les novetats de la fira serà l’Aroma de la Dama Blanca, inaugurada aquest estiu, i que es trobarà enmig de la Senyoreta en un dels elements de l’itinerari creat pel projecte Sant Julià Màgica. Vinculat amb l’activitat, l’oficina de Turisme de la parròquia posarà en venda un ‘mikado’ amb aroma particular, per 12 euros.

La Fira de Santa Llúcia tindrà 21 parades i «el format serà el mateix que cada any, amb casetes al voltant de la plaça de la Germandat», va anunciar ahir la cap de Turisme, Canòlich Ribot, que va afegir que hi hauria varietat amb productes gastronòmics com creps i productes nadalencs. A més, col·laborarà amb l’Escola d’Art. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT