PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un Sarabia agredolç

El tècnic tricolor mostra la seva frustració amb l’empat contra l’Eibar i al·lega que «no és penal» la mà d’Arbilla

Per Joan Jiménez

L’entrenador, Eder Sarabia, el passat diumenge a Ipurua.
L’entrenador, Eder Sarabia, el passat diumenge a Ipurua. | @FCAndorra

L’empat de l’FC Andorra contra l’Eibar continua deixant diferents sensacions als tricolor. Per un costat, els d’Eder Sarabia van iniciar molt bé el matx i van aconseguir dominar en certs moments del partit. Però amb el pas dels minuts, els del Principat van anar sucumbint sota un conjunt basc, que va asfixiar amb pressions molt intenses, i va provocar que l’FC Andorra anés cometent errors constants. Tot i així, la intensitat va ser una espasa de doble fil, ja que l’expulsió de Sergio Álvarez va donar oxigen als de Sarabia, però sense poder arribar a domar a un rival amb un futbolista menys i haver de salvar un punt de penal al minut 82. L’entrenador del club andorrà va manifestar aquest resultat agredolç en roda de premsa, en declarar que «jugant tant de temps amb un home més, crec que podríem haver generat una miqueta més», a més de lamentar la manca d’eficàcia en jugades clau del matx a Ipurua.

El tècnic va esmentar que creu que els seus pupils van arribar sovint a l’àrea blaugrana durant gran part del partit, però va lamentar «la falta de precisió en els últims metres». Tot i així, Sarabia va esmentar també que «quan l’Eibar ha fet un canvi de convicció, ens ha costat adaptar-nos». L’inici del duel va ser molt positiu per a l’entrenador, ja que va afirmar que en els primers minuts «ens hem imposat, a ells els costava entendre com saltar-nos al damunt, arribaven tard (en les entrades), potser els  ha faltat aquella convicció», però finalment «ho han entès i a nosaltres ens ha faltat posar-nos al mateix nivell d’allò que requeria el partit» explicant que «ens han guanyat alguns duels molt fàcils, no hem defensat amb els jugadors amb els quals volíem persecucions individuals, no hem estat agressius, ens hem començat a treure la pilota de sobre». Sarabia va sentenciar que tot allò positiu que va fer l’FC Andorra a l’inici del matx va desaparèixer amb aquest «pas endavant de l’Eibar». El basc va continuar assenyalant detalls negatius que va veure en els seus pupils, ressaltant la manca d’efectivitat de cara a la porteria, però també indicant que «el salt per a estar al nivell d’aquests equips» passa per les proteccions de pilota, per evitar les presses d’esfèric fàcils per part del rival, per guanyar en duels de mig metre o per superar en convicció i valentia el contrari. A tall de conclusió, Sarabia va declarar que «aquest tipus de coses, davant d’un rival d’aquest nivell, marquen molt» la diferència. 

Per últim, el tècnic no va voler abandonar la sala de premsa sense ser honest i confessar que, des de la seva perspectiva, que «per a mi, el penal d’avui no ho és», especificant que «per a mi és una jugada que, si no li dona a la mà, li dona al cos». El tècnic, tot i saber que aquell tir des del tir fatídic li va atorgar un punt a la classificació,  va lamentar que «en el futbol que hem jugat normalment sempre, és una jugada que no és penal», però «crec que avui ens ha afavorit i és veritat que, en el futbol d’avui en dia, aquests penals se solen xiular més».

PUBLICITAT
PUBLICITAT