PUBLICITAT

Andorra, a la Cimera de caps d'Estat i de Govern de l'OSCE a Kazakhstan

EL PERIÒDIC
ASTANA

Periodic
El ministre de Turisme i Comerç, Claude Benet, a la cimera, ahir. Foto: SFG

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, en representació del cap de l'Executiu, va participar ahir a la Cimera de caps d'Estat i de Govern promoguda per l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) a Kazakhstan.

El representant d'Andorra va reiterar el compromís del Principat en la promoció de la democràcia, els drets humans i les llibertats fonamentals. A més, el titular de Turisme va felicitar el país amfitrió per l'excel·lent treball que ha realitzat durant el 2010.

Benet va finalitzar el discurs donant la benvinguda a la pròxima presidència lituana que s'iniciarà al gener de l'any que ve. Arran de la Cimera, els participants adoptaran una declaració i un Pla d'Acció que reafirmaran les prioritats i permetran promoure l'estabilitat i la seguretat de la regió de l'OSCE.

Durant la Cimera, el ministre Benet va poder intercanviar impressions, entre d'altres, amb el Primer Ministre francès, François Fillon; el vicepresident tercer del Govern i ministre de Política Territorial i de l'Administració Pública d'Espanya, Manuel Chaves; el Secretari d'Estat per a l'educació, la cultura, la universitat i les polítiques de joventut de San Marino, Romeo Morri; i el ministre d'Estat i d'Afers Exteriors de Portugal, Luis Amado.

La Cimera de Caps d'Estat i de Govern de l'OSCE conclou avui a Astana, 11 anys després de la darrera cimera que va tenir lloc a Istanbul.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT