PUBLICITAT

Gracia i González, a la final d'avui de la Maxiavalanche

  • Prop de 600 'bikers' de 12 països diferents omplen el sector de Pal de Vallnord
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El Vallnord Bike Park va acollir ahir la primera jornada de la Maxiavalanche, en una fase classificatòria amb prop de 600 riders de 12 països, entre els quals cal destacar noms andorrans com el resident francès Cédric Gracia, que va competir per primera vegada en aquesta prova, i Roger González, del Bike Patrol de Vallnord Bike Park. Tots dos seran avui en la gran final, a partir de les 10.00.

600 riders es van concentrar al matí al Pic del Cubil de Pal, a 2.350 metres d'alçada, per tal de participar a la nova edició de la Maxiavalanche. A les 14.00 hores es van iniciar les rondes classificatòries per a l'Europ Cup. Només els 20 primers de cada ronda (100 en total) van obtenir el bitllet per a la gran final d'aquest matí. Els 30 següents prendran part a la Maxi Challenger i, la resta, a la Maxi Amateurs.

D'entre els classificats per a la final, el millor temps va ser per a Cédric Gracia. El resident francès va ser el primer de la seva mànega amb 25min 17,656s. Roger González va obtenir la segona posició de la seva ronda (25min 48,964s). Altres riders destacats que seran a la final, són el francès Rémy Absalon (Commençal), l'anglès Aidan Bishop (Rapidracers/TREK/MAVIS), el francès Gregory Favrolle (ST ANDRE VTT/SUNN) o Andre Simon (SUNN) també francesa.

Altres andorrans a la gran final són Darío Bergamin (KONA) amb un temps de 28min 30,978s i Diego Álvaro (ACA/KTM) amb el registre 30min 12,972s. Tots dos van córrer a la mateixa mànega amb la 6a i 11a posició, respectivament. D'altra banda, els andorrans Ludovic Albós i Mariano Listerna es van quedar a les portes de la Europ Cup, tot i que participaran a la Maxi Challenger. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT