PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carla Mijares torna a estar a la zona de punts de Copa d’Europa

L’andorrana finalitza 30a a la primera cursa d’eslàlom disputada a Norefjell

Per El Periòdic

Imatge de Carla Mijares.
Imatge de Carla Mijares. | Skilv

Avui s'ha disputat a Norefjell la primera cursa d’eslàlom de la Copa d’Europa. L’andorrana Carla Mijares ha estat 30a, entrant així a la zona de punts i demostrant novament un bon esquí.

L’andorrana ha finalitzat 30a amb 1.57.90, a 5.69 de la guanyadora, la sueca Hanna Aronsson Elfman, i després d’una segona mànega millor que la primera en global, però marcada per una errada a la part final que l'ha deixat sense velocitat. Així, a la primera mànega se situava 28a i aconseguia entrar en la inversió (les 30 primeres), després d’una baixada en què, amb el dorsal 47, feia un primer sector 29a i el segon amb el 24è temps. 

A la segona mànega, feia el 38è temps de mànega que la deixava, finalment, 30a. En aquesta baixada l’andorrana ha esquiat força bé, amb el tercer crono al primer sector, però una errada a la part final l'ha fet ser el 40è temps al segon sector i arribar a meta 38a de mànega, i en la suma de les dues mànegues, 30a, però dins dels punts de Copa d’Europa.

L’esquiadora arribava a aquesta cita continental després d’haver sumat també punts de Copa d’Europa a Malbun (Liechtenstein), el passat 21 de febrer, quan va ser 23a. Igualment, ara a principis del mes de març acabava 2a l’eslàlom dels Nacionals a Kronplatz (Itàlia), confirmant el seu bon moment.

Copa del Món de Livigno / L’esquiador de telemark, Lucas Pagès, ha competit avui a la Copa del Món de Livigno (Itàlia), on ha estat 15è a la cursa sprint. L’andorrà ha acabat amb un crono de 2.00.95, amb +11.39 del guanyador, el francès Elie Nabot, que s'ha imposat amb 1.49.56. El podi d’aquesta primera cita de la Copa del Món a Itàlia l'han completat l’italià Raphael Mahlknecht, segon, i el francès Yoann Rostolan, tercer. Demà hi ha previst una segona cursa sprint, i divendres una última de clàssic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT