PUBLICITAT

Gómez i Tarrés dominen a la Rabassa

  • La prova del Campionat d'Andorra clou amb bones sensacions
  • El temps va acompanyar en l'última jornada
13062010 trial
Pol Tarrés, avui a la Rabassa. Foto: M. R.
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La segona jornada del Gran Premi d¹Andorra de trial, quarta prova puntuable per al Campionat d¹Europa absolut de l'especialitat, ha tingut com a protagonistes els dos pilots espanyols Alfredo Gómez i Pol Tarrés, els quals han dominat amb autoritat en les seves respectives categories i sense donar opcions als seus rivals en cap moment.

En la categoria absoluta, Alfredo Gómez ha deixat patent el seu gran nivell i des del principi ha demostrat que era el clar favorit al triomf, encadenant encerts en cada secció. El pilot madrileny ha aconseguit mantenir impol·luta la seva targeta en finalitzar la primera volta i només el pilot italià Matteo Grattarola, actual líder del certamen, ha mantingut el tipus, i ha acabat la primera volta amb només tres punts. En el segon gir, la millor puntuació parcial ha correspost al britànic Alexz Wigg, amb un punt, mentre que Gómez ha sumat els seus únics tres punts del dia. D¹aquesta manera, el pilot espanyol ha aconseguit la victòria per davant de Wigg, que superava Grattarola en la suma final, encara que aquest continua mantenint el lideratge del campionat a falta de dues proves per a la seva conclusió. Alfredo Gómez, subcampió l'any passat, només ha participat a la prova d'Espanya i d'Andorra.

Pol Tarrés ha fet un pas de gegant en les seves aspiracions de cara al títol en la categoria júnior. La diferència de pilotatge entre el pilot català i el seu més directe rival, el britànic Jack Sheppard, ha estat evident des del principi i l'avantatge obtingut en la primera volta a les 15 zones del recorregut ha estat insalvable per al britànic. En la segona, Tarrés ha incrementat una mica més el seu avantatge, malgrat que ha augmentat considerablement la seva puntuació. Amb la seva segona victòria de la temporada, Tarrés s'acosta una mica més al lideratge de Sheppard en la classificació provisional, deixant totes les opcions obertes davant de les dues últimes proves del certamen, que tindran lloc a Itàlia i a la República Txeca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT