PUBLICITAT

Family Cash arriba a Andorra i obrirà un nou hipermercat a Epizen

La data d'obertura està fixada per al mes d'agost, amb l'objectiu de reforçar l'escenari comercial andorrà

Per El Periòdic

La façana actual del centre comercial Epizen.
La façana actual del centre comercial Epizen. | Pyrenees

La cadena espanyola d’hipermercats Family Cash ha segellat un acord amb Grup Pyrénées per obrir el seu primer establiment fora de l’Estat espanyol. En concret Family Cash s’instal·larà a Epizen, a Sant Julià de Lòria, on començarà a operar en el mes d’agost. Fins a la data de l’obertura, la cadena d’hipermercats, fundada per la família Canet Ferrero el 2013, treballarà en l’adequació dels espais on actualment hi ha l’hipermercat a la primera i segona planta del centre comercial situat a tocar de la frontera del riu Runer.

Per fer-ho possible, durant tota la setmana vinent es durà a terme una campanya de liquidació d’estocs amb un 70% de descompte en les segones unitats i a partir del diumenge 2 de juny la superfície que actualment ocupa la planta baixa d’alimentació d’Epizen restarà tancada al públic. Cal destacar que la resta de botigues i espais del centre comercial continuaran oberts amb normalitat. Els treballs d’adequació dels diferents espais d’Epizen al format comercial de Family Cash suposaran una reforma en la zona de caixes per fer-les més accessibles per al client, així com l’adaptació de part de les instal·lacions i equipaments com les zones de refrigeració o la fleca, la qual es dotarà d’una cafeteria.

Coincidint amb l’arribada de Family Cash a Epizen, el centre comercial incorporarà també més marques i nous operadors dels que s’informarà properament, un cop es concretin nous acords i aliances en les quals el Grup Pyrénées continua treballant. L’objectiu passa per reforçar l’escenari comercial andorrà i incorporar al mercat del país partners amb l’oferta de preus més competitiva del Principat. En aquest sentit, Epizen vol afavorir que el públic que surt d’Andorra per anar a comprar tingui al seu abast una oferta en alimentació i altres productes que fins ara molts consumidors han hagut d’anar a buscar a fora. La incorporació d’aquestes noves marques reforçarà el conjunt de l’oferta dels operadors que actualment ja tenen presència a Epizen, de manera que l’oferta global del centre creixerà i guanyarà atractiu comercial tant per als turistes com per als consumidors del país.

En només 10 anys, Family Cash compta amb més de 40 establiments repartits per tota la geografia espanyola i gairebé 4.000 professionals, convertint- se d’aquesta manera en un operador de referència a Espanya. Tot plegat, treballant sota una filosofia que la mateixa organització denomina com ‘les 3P’: producte, preu i proximitat. A més, és una de les firmes del sector que actualment registra més projecció a Espanya i líder en preus assequibles segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT