PUBLICITAT

Viatge per la cultura italiana

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un càmera, en un acte recent a l'interior de La Llacuna. Foto: ORIOL LLAURADÓ

L'Associazione Italiana d'Andorra (AIDA) organitza una sèrie de tertúlies amb la finalitat de divulgar la cultura i la llengua italiana

No tothom sap que Itàlia és una obra d'art formada per les seves vint regions, petits i grans cofres capaços de custodiar tresors diferents però tots igual de valuosos. Per això, es va decidir posar en marxa una sèrie de tertúlies en llengua italiana: Itàlia: Una obra única amb vint protagonistes. A partir de la història i la geografia, ens endinsarem en les característiques peculiars de cada regió i descriurem, a grans pinzellades, les ciutats, l'art, la cultura, els atractius naturals, les festes i el folklore, sense oblidar-nos de la cuina autòctona.

Aquestes xerrades les moderaran mensualment els socis d'AIDA, amb l'única voluntat d'apropar els assistents a la màgia d'Itàlia a través de la passió i la llengua italiana i per un país on la realitat supera la fantasia. La primera tertúlia té lloc avui a la tarda i es presentarà la regió del FriülVenècia Júlia.

El 5 de juliol serà el torn de la regió de les Marques. Les xerrades tindran lloc partir de les 19.30, a la sala al costat del bar, a la planta -1 del Centre La Llacuna d'Andorra la Vella. A l'agost les xerrades se suspendran, i es reprendran el 13 de setembre.

Dilluns 14 de juny a les 19.30h a La Llacuna. Tel.: 397 333.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT