PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La JOCAND i la JO DANSA presentaran una adaptació de 'Macbeth'

La revisió del clàssic de Shakespeare es presentarà el 28 i 29 d'agost

Per El Periòdic

Un moment de la presentació de l'espectacle que faran la JOCAND i la JO DANSA
Un moment de la presentació de l'espectacle que faran la JOCAND i la JO DANSA | ENA

Les joves companyies nacionals de teatre i dansa, JOCAND i JO DANSA, presenten ‘Macbeth’, el clàssic de William Shakespeare, en una adaptació pensada per unir els llenguatges del teatre i la dansa amb el teatre físic, la coralitat de la dramatúrgia i la creació durant el procés de treball.

L’espectacle, dirigit per Joan Hernández i Mònica Vega, codirector artístic de la JOCAND (juntament amb Joel Pla) i directora artística de la JO DANSA respectivament, serà una versió molt visual i contemporània a partir del text clàssic, que aquí serà transformat a favor de la proposta híbrida. ‘Macbeth’ tracta temes propers a la joventut com són el trauma, el trastorn, la temptació i el dubte, a més de l’ambició, la culpa, el remordiment i el sobrenatural.

El procés de treball ha començat aquest primer de juliol per arribar a la seva estrena el dimecres 28 d’agost, i una segona funció l’endemà 29, al teatre de les Fontetes de la Massana. Les joves companyies tenen com a objectiu utilitzar les arts escèniques com una eina cultural i social per als joves, així com oferir als intèrprets una experiència que els apropa al món professional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT