PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Iniciats els contactes amb Espanya per crear un grup de treball parlamentari pels afers bilaterals

Carles Ensenyat visita el Congrés dels Diputats i es reuneix amb Francina Armengol

Per El Periòdic

El síndic general, Carles Ensenyat, i la presidenta la cambra alta espanyola, Francina Armengol.
El síndic general, Carles Ensenyat, i la presidenta la cambra alta espanyola, Francina Armengol. | Verónica Povedano | Congreso de los Diputados

El síndic general, Carles Ensenyat, ha visitat aquest dijous el Congrés dels Diputats, junt amb el secretari general del Consell General Josep Hinojosa. Tots dos han estat rebuts a la sala dels passos perduts per la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol. En aquesta visita s’han iniciat els contactes per crear un grup de treball parlamentari pels afers bilaterals Andorra - Espanya, el qual substituirà el que en el seu dia va ser el grup d’amistat entre el Consell General i el Congrés dels Diputats.

A més, un altre objectiu del desplaçament ha estat el de millorar la cooperació interparlamentària entre les dues cambres. Concretament en els àmbits de formació específica per al personal tècnic, potenciació de l’intercanvi d’informació en l’àmbit de l’organització i el funcionament parlamentari, així com la posada en comú d’experiències comunicatives per part dels dos parlaments.

A les reunions de treball entre la delegació andorrana i espanyola també hi ha assistit elel lletrat màjor de les Corts, Fernando Galindo. Tant des del Consell General com des del Congrés dels Diputats s’ha subratllat la voluntat de potenciar les relacions bilaterals entre les dues cambres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT