PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La pluja obliga a tancar la Serenalla fins demà el matí

Fins a l'arribada del mal temps, l'afluència de públic estava sent força bona

Per El Periòdic

L'actuació de l'escriptora de micropoema Ajo avui al migdia.
L'actuació de l'escriptora de micropoema Ajo avui al migdia. | Comú de La Massana

Després d’un fantàstic inici de la Serenalla, amb una gran afluència de públic i una gran participació en els tallers i activitats, aquest dissabte s’ha hagut d’anar adaptant la programació en funció de la meteorologia.

Tot i que a primera hora del matí ha plogut, s’ha pogut fer tant el bany de bosc com la sessió de ioga. A mig matí els participants en la sessió d’ecstatic dance han gaudit de la pràctica, amb les bones sensacions de l’herba humida sota els peus. Tot seguit s’ha realitzat l’àgora sobre contracultura, que ha acabat enmig d’un gran xàfec. La zona de l’Àgora ha quedat xopa, tant coixins com envelat, i per això la lectura de poemes de la poetessa Ajo s’ha fet a l’escenari central. Durant la tarda s’han anul·lat les activitats per la pluja tot i que bona part de les parades continuen obertes a hores d'ara.

La pluja ha obligat finalment a tancar la Serenalla fins demà al matí. Les previsions per diumenge són força bones i tot sembla indicar que tothom podrà gaudir de l’ampli cartell d’activitats: ioga, concert meditatiu, àgora sobre benestar, jocs, paella popular, concerts i festa final amb Miqui Puig. A més a la programació s’hi afegirà el concert de la dj Lisa Rose, que es farà a les 14.00 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT