PUBLICITAT

El PS es mostra descontent sobre la decisió de no utilitzar les places d’universalitat

El partit socialdemòcrata lamenta que no s’aposti per donar aquesta oportunitat única als esportistes del país

Per El Periòdic

El PS es mostra descontent sobre la decisió de no utilitzar les places d’universalitat
El PS es mostra descontent sobre la decisió de no utilitzar les places d’universalitat | COA

El Partit Socialdemòcrata ha emès un comunicat on expressa el seu descontent sobre la decisió presa pel COA de no utilitzar les places d’universalitat. A més, lamenten que no s’aposti per donar aquesta oportunitat única als esportistes del nostre país que no han pogut assolir les marques necessàries, però que podrien participar en l'esdeveniment més important del món de l’esport, com són els Jocs Olímpics.

Des del PS es comprèn que el Comitè Olímpic Andorrà és un organisme que té la seva pròpia autonomia i que la decisió s’adopta conjuntament amb les federacions, tal com ho marquen els seus estatus, així com que el Govern no hi té potestat, tot i ser la font principal de les subvencions que reben. Per això, els socialdemòcrates desitgen que la situació canviï i que es doni oportunitat als esportistes que destinen tots els seus esforços en intentar representar el nostre país al més alt nivell internacional.

D'altra banda, des del partit mostren les seves felicitacions i el desig de molts encerts als esportistes andorrans que participaran en els Jocs Olímpics de París, Nahuel Carabaña i Mònica Dòria, així com el seu suport a tots i totes les que no han estat seleccionats pel Comitè Olímpic Andorrà per poder participar-hi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT