PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Neix CityXerpa Pay per poder pagar els serveis amb Bizum

La millora esdevé d'un conveni de col·laboració entre la plataforma CityXerpa i Andbank

Per El Periòdic

CityXerpa i Andbank han signat un acord de col·laboració.
CityXerpa i Andbank han signat un acord de col·laboració. | CityXerpa

CityXerpa i Andbank han establert un acord de col·laboració per potenciar les empreses locals i millorar l'experiència de pagament dels clients a través de CityXerpa Pay.

En virtut d'aquest acord, Andbank oferirà serveis financers a CityXerpa, permetent als consumidors fer pagaments amb BIZUM o targeta bancària mitjançant l'aplicació de CityXerpa. Andbank integrarà les seves plataformes de pagament dins de CityXerpa, facilitant als usuaris el pagament als comerços adherits amb un codi QR accessible des del telèfon mòbil i, properament, des del rellotge intel·ligent.

Aquest codi QR permetrà als clients gestionar els seus pagaments de manera còmoda, simplement acostant el telèfon mòbil al terminal de punt de venda (TPV) del comerç per completar la transacció de manera ràpida i segura.

A més, les compres realitzades amb targeta nacional a través del nou sistema generaran automàticament un 0,5% de cashback, que podrà ser incrementat pels comerços participants. Aquest saldo acumulat es podrà utilitzar en futures compres dins l'aplicació de CityXerpa.

L'acord també proporcionarà beneficis als negocis, com ara condicions bancàries especials amb Andbank, transferències gratuïtes, comissions preferents de TPV i opcions de finançament favorables. A més, els comerços tindran més visibilitat en ser inclosos als directoris i suports comunicatius de l'app de CityXerpa, arribant a una audiència més àmplia de turistes i residents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT