PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino, la parròquia més costosa per comprar un pis

El preu mitjà supera el milió d'euros, mentre que Escaldes-Engordany lidera el lloguer amb gairebé 4.000 euros mensuals

Per El Periòdic

Imatge de les ofertes d'una immobiliària.
Imatge de les ofertes d'una immobiliària. | Arxiu ANA

L’informe trimestral sobre el mercat residencial andorrà revela dades clau sobre els preus mitjans de venda i lloguer de pisos, així com altres dades d’interès per a compradors, venedors i actors vinculats amb el sector immobiliari. Aquest informe recull i analitza exclusivament les dades dels immobles publicats al portal de Pisos.ad, oferint una imatge completa i detallada de l’estat del mercat immobiliari andorrà a partir d’aquests immobles. Segons aquest primer informe, el preu mitjà de venda d’un pis és de 662.892,81 euros, mentre que el preu mitjà de lloguer és de 2.695,17 euros.

Comparativa trimestral

En comparació amb el primer trimestre de l'any, el preu mitjà de lloguer dels pisos publicats a Pisos.ad ha experimentat un increment del 5%, passant dels 2.566 euros als 2.695 euros actuals. Pel que fa als pisos en venda, el preu mitjà ha augmentat un 4,91%, passant dels 631.878 euros als 662.892. Aquestes xifres reflecteixen una tendència a l'alça en el mercat immobiliari andorrà en els últims tres mesos.

Ordino, la parròquia amb el preu mitjà de compra més alt

L'informe també detalla la distribució dels preus per parròquies, tant per a pisos en venda com per a pisos de lloguer. Pel que fa a les dades de pisos en venda, Ordino és la parròquia amb el preu mitjà més alt, superant el milió d'euros, mentre que Encamp i la Massana presenten els preus més baixos, propers als 500.000 euros.

Quant a l’oferta, Canillo lidera el nombre de pisos en venda amb 373 immobles disponibles, seguit de prop per Encamp, amb 371 immobles. Sant Julià de Lòria, en canvi, té la menor oferta amb només 32 immobles.

Escaldes-Engordany, la parròquia amb el preu mitjà de lloguer més alt

Pel que fa als pisos de lloguer, Escaldes-Engordany té el preu mitjà de lloguer més alt, arribant gairebé als 4.000 euros. La parròquia amb els preus més accessibles és Encamp, on els preus oscil·len al voltant dels 1.500 euros. Canillo i Escaldes-Engordany són les parròquies amb més pisos disponibles de lloguer, amb 26 i 21 pisos respectivament, mentre que Encamp és la parròquia amb menys oferta, amb només quatre pisos disponibles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT