PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'AR+I presentarà dimarts l'estudi d'impacte de l'Acord d'associació

L'acte estarà obert a la ciutadania i tindrà lloc al centre de Formació Professional d’Aixovall a les 19.00 hores

Per El Periòdic

La presentació tindrà lloc a l’auditori del centre de Formació Professional d’Aixovall.
La presentació tindrà lloc a l’auditori del centre de Formació Professional d’Aixovall. | AR+I

El coordinador del grup d’anàlisi política d’Andorra Recerca i Innovació (AR+I), Yvan Lara, presentarà públicament, el pròxim dimarts 16 de juliol, l’anàlisi de l’impacte de l’Acord d’associació entre Andorra i la Unió Europea, fruit de l’estudi que ha dut a terme durant els darrers tres anys.

La presentació serà oberta a la ciutadania i tindrà lloc a l’auditori del centre de Formació Professional d’Aixovall a partir de les 19.00 hores. L’investigador d’AR+I comptarà amb el suport dels economistes de la consultoria Knowledge Sharing Network (KSNET), Pablo Tucat i Jorge Díaz, els quals han col·laborat en l’anàlisi amb l’elaboració de l’estudi d’impacte econòmic.

L'accés serà lliure, però per motius d’aforament limitat de l’auditori es requereix reservar per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça [email protected]. La presentació, a més, es retransmetrà en directe i en obert a través del canal de YouTube de l'AR+I, i quedarà enregistrada i pujada a la web www.ari.ad a disposició de l’usuari.

Des de Govern informen que a hores d’ara no tenen cap avançament dels resultats ni les conclusions de l’estudi. El ministre portaveu Guillem Casal va recalcar que es tracta d’un "informe transparent i independent al Govern" i que precisament el que esperen que "expressi neutralitat i ens permeti analitzar l’horitzó proper i llunyà de l’Acord d’associació amb la Unió Europea".

Finalment, Casal va ponderar que l’estudi "ens ha de facilitar i conèixer de primera mà l’abast de l’Acord i com pot revertir al nostre país", deixant clar que des de Govern sempre han estat conscients que l’Acord  "pot ser positiu i també comporta algunes obligacions que haurem d’assumir", va finalitzar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT