PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Laika denunciarà la mort dels quatre gats presumptament ofegats

La Policia investiga si es tracta d'una mort accidental o ocasionada, mentre que Govern condemna els fets

Per El Periòdic

L'associació Laika denunciarà els fets succeïts.
L'associació Laika denunciarà els fets succeïts.

Una veïna de la zona de Príncep Benlloch d’Andorra la Vella es va trobar amb una trista i indignant escena quan va veure uns cadells de gats morts dins d'uns cubells d'aigua. Immediatament, va acudir a la Policia per denunciar els fets. A hores d'ara, segons han confirmat fonts policials, hi ha una investigació oberta per determinar les causes dels fets. Des del cos mantenen que l'objectiu de la investigació és saber si els animals han estat ofegats voluntàriament o es tracta d'una mort accidental. 

D'altra banda, des de l’associació animalista Laika es mostren consternats i han confirmat a aquest mitjà que denunciaran els fets, un afer que des de Govern donen suport davant la magnitud dels fets. El ministre portaveu, Guillem Casal, ha indicat que tenen constància de la intenció de denunciar per part de la protectora, condemnant la infracció en recordar que aquesta està tipificada al Codi Penal.

Així i tot, Casal ha detallat que en el moment en què han conegut els fets,“l'àrea responsable d'animals de companyia del departament d’Agricultura i Medi Ambient s'ha posat en coordinació amb la Policia”, qualificant l'acte de “deplorable”. D'aquesta manera, sembla que a hores d’ara tots dos departaments treballen conjuntament per fer les indagacions pertinents, amb l'objectiu de trobar el culpable a l'afer succeït. 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT