PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'Assemblea Jove del Fòrum de la Joventut se celebrarà del 22 de juliol al 5 d'agost

L'entitat convoca a tots els joves del país a participar, amb registre previ a la seva pàgina web

Per El Periòdic

Instant d'una reunió d'anys anteriors de l'Assemblea Jovel del Fòrum Nacional de la Joventut.
Instant d'una reunió d'anys anteriors de l'Assemblea Jovel del Fòrum Nacional de la Joventut. | TONY LARA

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, a través d'una publicació al BOPA, ha convocat a tots els joves del país, amb edats compreses entre els 15 i els 35 anys, a la 18a sessió de l'Assemblea organitzada per l'entitat i que es desenvoluparà de forma virtual del 22 de juliol al 5 d'agost d'aquest any. El motiu de dita reunió és l'aprovació de tres punts diferents, segons han informat: l'aprovació de l'avantprojecte de pressupost 2025, l'aprovació de l'estudi de la situació laboral juvenil per a l'exercici 2025 i l'aprovació de les activitats de reflexió i divulgació sobre l'Acord d'associació amb la Unió Europea. 

De cara a poder participar en l'assemblea digital, és necessari primerament un registre a través del web forumandorra.com, sigui omplint el formulari o utilitzant el concepte de Facebook o Gmail. Un cop registrada, la persona haurà de verificar el seu perfil a través del correu electrònic, tot i que cal destacar que la identitat serà en tot cas anònima i es farà per comprovació automàtica del cens. 

Durant el transcurs de l’Assemblea es duran a terme diferents activitats, en les quals es posaran a disposició dels membres les eines necessàries per participar. El lloc i hora on esdevindran les activitats es publicaran també a la mateixa web del Fòrum.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT