PUBLICITAT

Pluja, problemes i segon lloc dels germans Vinyes a Albacete

EL PERIÒDIC
ALBACETE

Periodic
El Leon dels germans Vinyes, en la jornada d'ahir al circuit Torrecica.
Foto FOTOESPORT

La meteorologia va ser un suplici per a tots els participants de la tercera prova de la Copa d'Espanya de Resistència que es va disputar el cap de setmana passat al circuit Torrecica d'Albacete. Primer sol, després pluja, boira, desconcert a la pista... però els germans Vinyes van estar a l'altura de les circumstàncies i van marcar un sisè lloc en la primera carrera i un segon en la segona.

Les sèries cronometrades començaven amb l'asfalt sec, però el temps va canviar radicalment i amb pluja Amàlia es va situar entre els primers, però el vidre se li va entelar i no trobava una solució, cosa que la va fer acabar dotzena: "Fins i tot vaig parar a boxes perquè la visibilitat era totalment nul.la", va matisar. Després Joan va tenir el mateix problema: "M'he sortit de la pista, era impossible veure referències per iniciar les frenades". Malgrat això, va aconseguir el sisè millor registre.

La primera carrera va tenir un altre convidat d'excepció: la boira. Amàlia començava i va situar-se quarta, lloc que va defensar amb el conseqüent ajut de Joan fins que una errada a la sortida del pit-lane li va fer perdre quatre llocs per una penalització de 45 segons i van acabar vuitens i sisens en la categoria D4. Joan va explicar: "Havíem d'evitar el podi per baixar el nostre handicap, però tampoc no ens volíem endarrerir molt pensant en la possibilitat que Amalia es posés al front de la classificació del campionat. Tot havia sortit perfecte, però la penalització, que ha estat justa, ens ha desmuntat l'estratègia i ens ha deixat sense uns punts importants".

La segona carrera va ser més positiva per al tàndem andorrà. Joan va començar i va situar-se líder; amb un ritme molt alt va cedir el relleu amb un avantatge important; semblava que estava tot fet quan la pluja va tornar a fer acte de presència i va provocar una lleugera sortida de pista d'Amàlia per perdre uns segons al final decisius: "Patinava molt i no he pogut evitar sortir-me a la final de recta. He volgut mantenir la primera plaça però tampoc era qüestió d'arriscar-se". Finalment, va haver de conformar-se amb el segon lloc D4 que manté Amàlia líder en la classificació provisional.

L'activitat en la Copa d'Espanya de Resistència queda paralitzada fins a principi de setembre, quan es disputi la quarta cita del calendari, el 4 i 5 al circuit d'Alcanyís. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT