PUBLICITAT

Cédric Gracia entra al podi en la gran final de la Maxiavalanche

  • El resident és tercer en una prova en què vencen Remy Absalon en homes i Anne C. Chausson en dones
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

13062010 maxi
Un moment de la sortida d'ahir, al Pic de Cubil, direcció la Massana.
Foto: ORIOL LLAURADÓ

Festa final a la Massana, plena de bikers de totes les nacionalitats, amb fang, molt de fang, però amb un descens de vertigen de gairebé mitja hora de vibrant baixada, al límit de les forces, i al límit de tot. El Vallnord Bike Park va acollir ahir la gran final de la Maxiavalanche. Cent riders van prendre part a l'Europ Cup mentre que els riders no classificats van disputar la Maxi Challenger i la Maxi Amateurs. El gran guanyador va ser el francès Remy Absalon (Commençal), mentre que el resident andorrà Cédric Gracia, va obtenir la 3a plaça en la seva primera participació a la Maxiavalanche, tot i no conèixer el recorregut, i després d'haver obtingut la classificació per a la final d'avui amb la primera posició.

La nova edició de la Maxiavalanche es va tancar amb la sortida des del Pic de Cubil i amb l'arribada al poble de la Massana. El millor temps va ser per al corredor de Commençal, Remy Absalon, seguit del francès Andre Simon (Sunn) i Cédric Gracia (CG Racing Brigade Oakley). Roger González (Bike Patrol de Vallnord) va obtenir la 7a posició gràcies al bon temps de la segona mànega, que li va permetre escalar posicions en la classificació final. D'altra banda, els residents Dario Bergamin (Kona) i Diego Álvaro (ACA/KTM) van acabar en la 39a i 48a posició, respectivament, en una meritòria actuació de tots dos.

Pel que fa a la final de l'Europ Cup femenina, va ser la francesa Anne Caroline Chausson (Sunn) qui va fer el millor temps en el descens, per davant d'Anita Gehrig, de l'equip Stützrädli.ch i Magali Audard (CC Pyrennen), que van finalitzar en 2a i 3a posició, respectivament.

[email protected]


Per a més informació consulti l'edició en paper.

 

Fotografies: ORIOL LLAURADÓ

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT