PUBLICITAT

Els empresaris tindran un mes per presentar els comptes al Registre un cop estiguin signats

  • Es conservaran durant els cinc anys següents a la formalització del dipòsit
  • Les 6.900 empreses inscritess hauran de dipositar els comptes anuals abans del 31 de juliol
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


Els empresaris hauran de lliurar els comptes al Registre de Dipòsit de Comptes durant el mes següent des del moment en què hagin estat formulats i signats. Així ho estableix el Reglament del Registre de Dipòsit aprovat pel Govern. Els comptes anuals dipositats al Registre es conservaran durant els cinc anys següents a la formalització del dipòsit.
L’aprovació del reglament del Registre de Dipòsit de Comptes respon al compliment de la Llei de la comptabilitat dels empresaris, que estableix l’obligació de tots els empresaris de dipositar els comptes anuals al Registre de Dipòsit de Comptes. S’exclouen de l’àmbit d’aplicació d’aquest reglament les societats mercantils i les sucursals de societats mercantils estrangeres, que hauran de dipositar els comptes regint-se per la seva regulació específica.

El Govern recorda en un comunicat que les 6.900 empreses inscrites al registre de societats hauran de dipositar els comptes anuals al Registre de Dipòsit de comptes o al Registre de Societats Mercantils abans del 31 de juliol del 2010.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT