PUBLICITAT

Isak Férriz:"Si hagués pogut triar no m'hauria embarcat en algunes produccions"

N. SALVÀ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Actuant L'actor Isak Férriz, durant el rodatge de El cònsol de Sodoma. Foto: EL PERIÒDIC

Isak Férriz segueix obrint-se pas en el món de les arts escèniques. Després de produccions com ara El cònsol de Sodoma, Serrallonga o 60-90-60, el professional andorrà s'ha instal.lat amb la seva companyia Integral Indi Gest.a la sala Bechett per oferir al públic vuit muntatges diferents Els curiosos tenen fins al 30 d'aquest mes per acostar- se a Barcelona.

--¿Com va sorgir el cicle Agrupació d'espectacles?

--La temporada passada van estar a la Beckett i els directors de la companyia van proposar a la sala de muntar dos espectacles. Llavors els empresaris ens van plantejar de fer un cicle amb muntatges, tant antics com nous. Ens va semblar molt bona idea perquè seria un gran aparador. La idea era portar 12 muntatges a escena, però ara en realitzem vuit perquè, si no, és inviable. El problema és que no tenim producció ni subvencions. Al final acabem depenent de la taquilla, de vendre CD i samarretes. Costa que la gent s'acosti al teatre.

--¿Com han anat els primers dies?

--La resposta ha estat positiva. Les jornades d'estrena pura van ser dilluns i dimecres, i va anar molt bé. El segon dia va abaixar el flux de públic. Ens han fet prèvies als mitjans de comunicació i hem tingut prou publicitat. De tota manera, seguim esperant que el boca-orella acabi de fer el seu efecte.


Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT