PUBLICITAT

Celtas Cortos obriran les activitats culturals d'estiu a Encamp

  • Serà el proper 23 de juny al Prat Gran amb motiu de la revettlla de Sant Joan
  • La Festa Major tindrà actes més de caire popular, però sense espectacles de gran format
150620410 celtas cortodos
Cifu, del grup de Valladolid, Celtas Cortos, que actuaran a Encamp per Sant Joan. Foto. EL PERIÒDIC
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


El concert del grup musical Celtas Cortos obrirà els actes culturals d'estiu a la parròquia d'Encamp. Serà el proper 23 de juny al Prat Gran amb motiu de la revettlla de Sant Joan. Segons la consellera de Cultura, Olga Areny, les entrades van "a bon ritme". El concert serà el preludi a la Festa del Poble que començarà amb un sopar de gala al carrer Major el divendres 25 de juny.
Areny ha presentat els actes culturals que es desenvoluparan al llarg d'aquest estiu a la parròquia. Acompanyada del fadrí major de la comissió de festes, Santi Camps, i del cap d'Àrea de Museus i Tradicions, Àlex Arnó, la consellera ha destacat com a novetats els actes que es desenvoluparan al llarg de la Festa del Poble que comencen divendres a la nit amb el sopar de gala al carrer Major, un sopar que vol recuperar l'esperit del que eren els sopars de les festes majors d'antany.

Dos dies abans, i aprofitant la revetlla de Sant Joan, el grup musical de Valladolid, Celtas Cortos, oferirà un recital al Prat Gran. Areny ha explicat que el ritme de venda d'entrades és bo i que s'espera una bona entrada de cara a la setmana vinent.

El dies centrals de la festa, 26 i 27 de juny, es faran diferents activitats de les quals destaquen segons la consellera, una gimcana interparoquial organitzada des de la comissió de festes, i un fi de festa amb llum i làsers que substitueix el tradicional castell de focs. L'espectacle està organitzat per l'empresa Tecnoràdio S.A.

Un cop acabada la Festa del Poble, Encamp retorna a la normalitat dels actes culturals que se celebraran cada dijous amb diferents actuacions musicals i els ja tradicionals clònics de grups o cantants famosos.

Pel que fa a la Festa Major dels dies 15 i 16 d'agost, Olga Areny ha dit que es faran els actes més de caire popular, però sense espectacles de gran format.

D'altra banda, Areny ha explicat que en el marc de la Taula de Cultura s'està començant a treballar perquè l'any vinent no hi hagi un solapament d'actes culturals en diferents parròquies. Ha assegurat que per aquest any ha estat impossible ja que totes les parròquies ja tenien el calendari tancat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT