PUBLICITAT

El Sedis Pirinenca, campió

I. C.
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un partit del Cadí la Seu, la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

El Sedis Pirinenca XXI ha posat la cirereta al final de temporada del Sedis Bàsquet i s'ha proclamat campió de Catalunya en la categoria de Tercera Territorial. L'equip sènior B masculí de la Seu va guanyar diumenge, jugant a casa, la final contra el Grifeu Llançà, per 87-73.

Els urgellencs van dominar els dos primers quarts, però el conjunt empordanès va capgirar el marcador. El factor pista i la motivació van permetre remuntar novament i aconseguir que el títol es quedés a la Seu. El Pirinenca arrodonia així la celebració de l'ascens a Segona Catalana, i es va proclamar com el millor equip d'una categoria formada per més de cent clubs.

Paral.lelament, el Sedis Esquitx ha acabat cinquè de Catalunya al Campionat Preinfantil A. A la final a 8 disputada a Reus, les noies de David Vallvé van quedar eliminades al principi pel Vic-Osona, per 42-58. En canvi, l'Esquitx va guanyar el Figueres (68-34) i el Puigcerver-La Salle (58-36), de manera que va ser el millor en les eliminatòries del cinquè al vuitè lloc.

Mentrestant, el Sedis continua treballant per perfilar el principal equip, el Cadí La Seu. De moment, s'ha confirmat la renovació de la cubana Licet Castillo i les catalanes Elsa Donaire i Rosa Pérez, que se sumen a la continuïtat de l'entrenador, Andreu Bou. El Sedis també ha intentat negociar la renovació amb la portuguesa Sonia Reis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT