PUBLICITAT

Maldita Nerea, centre de la Festa Major laurediana

  • Gossos i Zenttric presenten àlbum a Escaldes-Engordany
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGODRANY

Periodic
Tarrés, cantant de Gossos. Foto: EL PERIÒDIC

Maldita Nerea protagonitzarà el concert de de Festa Major de Sant Julià. La cita serà el dia 27 del mes vinent, a partir de la mitjanit, a la plaça de la Germandat. La formació murciana arribarà amb el seu tercer treball Es un secreto... No se lo digas a nadie sota el braç. La banda de pop-rock liderada per Jorge Ruiz va començar oferint petits concerts a Múrcia i va continuar amb actuacions a locals de Salamanca. La multinacional Universal Music s'interessa per ells i publica, a l'octubre del 2003, el seu àlbum de debut, Cuarto creciente. El 2007 és clau per a Maldita Nerea, ja que decideixen autoeditar el treball El Secreto de las Tortugas. Al maig del 2009 treuen nou disc. El No se lo digas a nadie és l'àlbum amb el qual han aconseguit més èxit.

D'altra banda, els grups Gossos i Zenttric presentaran, aquesta nit, els seus respectius discos, en una cita organitzada per l'emissora 40 Principals emmarcada dins del festival Colors de Música. La formació catalana va publicar, a principi d'aquest any, el disc Dia 1, que es consolida com el seu desè treball d'estudi. La banda de Manresa és un dels grups de rock català més populars de Catalunya, i es va crear l'estiu del 1993 quan Oriol Farré, Juanjo Muñoz, Natxo

Tarrés i Roger Farré decideixen ajuntar-se per compondre i tocar cançons. L'any 2002, van integrar el bateria Santi Serratosa i van iniciar una electrificació del seu so, que va arribar a la maduresa el 2008 amb el disc en directe A l'Auditori. El concert d'aquesta nit al Prat del Roure serà una de les primeres cites de la gira de presentació de l'àlbum. A més, el cartell es completarà amb Zenttric, un quartet espanyol d'indie rock i rock alternatiu del País Basc. La formació arriba al Principat amb Con Z y 2 T, el seu primer àlbum que inclou temes com ara Olvídate de mí o Limousine. Amb clares reminiscències del brit pop, Zenttric presentarà un repertori molt enèrgic i desinvolt en el concert gratuït --prèvia presentació d'invitació-- que tindrà lloc aquesta nit a la sala d'actes del Prat del Roure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT