PUBLICITAT

El cap diu que Roig estava "al límit de la seva resistència política"

I. A.
ANDORRA LA VELLA

El Consell de Ministres va acceptar ahir la dimissió de Josep Roig com a secretari d'Estat d'Educació. Així ho va explicar ahir el cap de Govern, Jaume Bartumeu, que va assegurar que Roig "estava al límit de la seva resistència política". Bartumeu va agrair el fins ara secretari d'Estat els esforços fets en matèries com ara la instauració de la prova oficial de Batxillerat, la millora de la Formació Professional i el reconeixement del Batxillerat professional.

Bartumeu va explicar que el motiu de la dimissió de Roig havia estat el "cansament" per l'elevat volum de feina amb què es va trobar l'equip de govern socialdemòcrata quan va arribar als edificis administratius. El cap de Govern va atribuir aquest volum de feina al "desgavell" que havien deixat 14 anys d'Executius liberals al Departament d'Educació.

"La setmana vinent nomenarem la persona que ha de substituir Roig al capdavant de la Secretaria d'Estat d'Educació i el nomenament es farà efectiu a final de mes", va explicar el cap de Govern, que no va voler desvetllar qui seria aquesta persona. Tot indica que la persona escollida serà Maria Dolors Carmona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT